Webshop van de week: En Las Nubes

Door maandag, maart 23, 2015 6

Ik ben in de wolken sinds ik En Las Nubes ken. Mijn favoriete kleuren zwart en wit, basic, stoer, en een breed assortiment. Wat is er niet leuk in deze shop? Uhh… alles is zo leuk. Het is dat ik voorlopig nog niet jarig ben, anders had ik wel wat shoppingmoney kunnen gebruiken. Weet je wat, ik vertel je gewoon over al het moois wat er te shoppen valt!

In de wolken!

Toen de Spaanse Pamela Gutierrez Dosal moeder werd van haar zoontje Senna Quinten was ze helemaal ‘in de wolken’. Daar komt de naam En Las Nubes vandaan! En Las Nubes is een webshop waar je voor de kleinsten (maat 50-140) unieke handgemaakte stylish kleding voor je kids kunt shoppen. Naast de kleding ook genoeg andere dingen, zoals een letterbanner, of de toffe ballonnen gevuld met confetti waar Benjamin al eerder me werd gespot op de blog en Instagram.

En las nubes

Eigen kledinglijn: On cloud 9.

Heet van de pers: Pamela is zojuist begonnen met de opzet van haar eigen lijn. Wat een powervrouw, een gezin, prachtig huis, webshop én dan ook nog nadenken over een eigen collectie. Aan het onderstaande moodboard te zien belooft dit veel goeds! Ook hier zie je weer terug dat ze helemaal in de wolken is. Momenteel werkt Pamela aan een eigen productielijn met baggypants en stoere unisex shirtjes. Stay tuned, we houden je zeker op de hoogte!

En las nubes

In de manenschijn

Dit kussen van de maan is echt fantastisch, hier zal je kindje onwijs lang plezier van krijgen. Het is namelijk een Glow In The Dark kussen. Heel leuk!  En nog niet eerder voorbij zien komen. Benjamin begon gelijk te wijzen naar het kussen dat ik aan de deurknop hing toen hij ging slapen. Dat zorgt toch voor een fijn lampje in de slaapkamer. Er bestaat ook een kussen in de vorm van een gloeilamp. Ook leuk voor slaapkamer van de grotere kids!

en las nubes

Mooie basics: de t-shirts

Natuurlijk ontbreekt de panda trend ook niet, want de panda blijft ook in 2015 weer een must have! Dit heerlijke shirtje is perfect te matchen. Zoals je weet heb ik een hippe pandabroek en een pandapakje, dus super blij ben ik met dit witte exemplaar. Maar ook wolken, sterren, kruisjes, hartjes, En las Nubes verkoopt het allemaal. Goede basics kan je eindeloos combineren. Met drukke print broekjes, of juist op een stoere jeans. Voor nu zijn de long sleeves nog wel lekker maar voor de zomer zijn er ook shirts met korte armen, uhhh korte mouwen te koop.
broekje En las nubes En las nubes

Stoere posters en banners

Wil je iets nieuws in de kinderhoek van je kindjes, of op de slaapkamer, dan is een poster een simpele oplossing. Het is niet duur, zo opgehangen en ook weer verwisseld als je er op uit bent gekeken. Ik heb de Luck poster hangen, maar er bestaat ook een Fuck versie. De Miniwilla ‘Hello’ die ik thuis heb hangen bij het hoekje van Benjamin is ook hier te koop. Er zijn ook veel muurstickers te koop, ook die zorgen voor een tof effect!

en las nubes poster en las nubes poster en las nubes poster en las nubes poster

Volg je ons al via Instagram , Pinterest of Bloglovin? Daar zie je ook weer de lookjes en de foto’s van onze favoriete webshops voorbij komen.

 PS: In de shop zijn ook mega schattige schoentjes te koop. Om van te smelten!

 

 

6
1 Comment
  • lieke
    maart 23, 2015

    Het is inderdaad een hele leuke site!! Heb er ook al wat besteld eerder. 🙂

    Liefs lieke

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *