Webshop van de week: Suussies

Door maandag, oktober 13, 2014 4

Elke week selecteer ik een toffe webshop en vandaag bijten we de spits af met Suussies.nl. Onlangs bestelde ik een klein strikje voor baby Benjamin. De bow tie is helemaal hot en ik koos voor de kleur mint groen. Te cute! Een prachtig handgemaakt strikje, wat de outfit helemaal afmaakt. Omdat het eenvoudig op te spelden is, heeft de kleine er geen last van. Suusies.nl is een kleine shop met prachtige handgemaakte spullen, en voor fijne prijsjes. Leuk voor je kleine spruit, maar er zijn ook genoeg cadeautjes in de webshop te bestellen.

bowtie
Op de foto draagt Benjamin een strikje van Suusies.nl, blouse van HEMA en legging van H&M.

Strikjesparade – de Bow tie

Wat een fantastische strikjes zijn er te vinden, in super veel kleuren. Ontzettend leuk op een spijkerblouse. En zeg nou eerlijk, het is toch geweldig als vader en zoon hetzelfde strikje opgespeld hebben?

Verjaardagskroon

Baby Benjamin wordt bijna 1 jaar oud, en ik denk er aan om een kroon te bestellen. En ja, weer mint groen met wit. Past perfect bij mijn interieur. In de webshop van Suusies.nl vond ik gave spullen. Ik heb een selectie gemaakt met mijn favorietjes!

1. Kroon € 14,95 – 2. Strikje – € 5,95 3.Dollie € 32,95
4. Camera € 14,95 – 5. Strikje € 5,95

TOP 5 WEBSHOP SUUSIES

PS: Heb je binnenkort een feestje? Vergeet dan niet een strikje voor je little one te bestellen en het feest kan beginnen!

4
0 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge