Welke quote past bij jou?

Door donderdag, mei 14, 2015 11

Een quote is huis is tha bomb! Instagram en Pinterest staan er vol mee. Ik heb een toffe webshop gevonden die prachtige quotes verkoopt: Create Your Own Style. En dan geen printjes op een A4’tje, nee, toffe stijlvolle en inspirerende prints. Ik vind het altijd lastig om een quote uit te zoeken, ik wil er om kunnen lachen, maar ook geïnspireerd door raken. Bij Rachel ben je aan het goede adres. We volgden Rachel al een tijdje via Instagram: @cyosbyrachel, ze maakt Graffiti Inspired Prints and we love it!

Nieuwe webshop is live!

Deze week is de webshop live gegaan. Super spannend! Powervrouw Rachel rockt dit! De huisstijl van de webshop past goed bij haar assortiment. De prints worden stuk voor stuk handgemaakt met aerosol paint, dus elk item is uniek en met liefde gemaakt. Rachel wil met deze quotes inspireren en motiveren. Zoals ze zelf zegt: ‘Het leek me daarom leuk om daar een mooie combi van te maken. Ons eerste ontwerp “Always be yourself unless you can be Batman” is gemaakt voor mijn zoon. Al gauw volgden er meer en zo ontstond er een mooie collectie’.

Quote just be cool CYOSDeze quote maakt mij aan het lachen! Lees ook de blogs over de onesie van Luckyno7 en het behang van Ferm Living via Flinders.

Op de foto de Quote just be cool

Quote Just be cool!

De quote Just be cool geeft mij een glimlach. Ik ben een onhandige dame, dus wanneer ik val, denk ik gewoon, just be cool! Bad hair day? Just be cool! En ga zo maar door. Ik houd ook van schuiven in ons huis. Dus regelmatig zal je de witte lijst met gouden quote voorbij zien komen.

Quote Just be cool!Op de foto de Quote  Just be Cool van CYOS. Op het kamertje van Benjamin ook de favorieten van Vintagelab15, Watermeloenkoffer van Dozenboetiek en de Play&Go van Fish on the Moon.

 

Let’s go NUTS!

Ook Paloma heeft een toffe quote van CYOS – Create Your Own Style. De quote Let’s go nuts past goed op het kamertje van Noah!

Quote just be cool CYOS let's go nuts 2

Quote just be cool CYOS let's go nuts

De prachtige quote Let’s go nuts! Heb je de blogs ook al gelezen over de Trui van Noot Amsterdam en de Cubecot van Little Wannahaves.

Volg je ons trouwens al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Voor een dagelijkse dosis inspiratie op het gebied van interior, fashion & kids!

Quote Just be cool! CYOS

Do you want more?

Bij de lancering van de website is ook gelijk de SS’15 collectie met Graffiti Inspired Tee’s uitgebracht. Super tof!
Dit is een t-shirt en tassen collectie gemaakt van hoge kwaliteit Organic katoen met daarop drie van onze prints.
Bij de tassen lijn is het net als de paper prints ook mogelijk om deze te customizen met een print naar keuze.
Quote Just be cool! 4

 

PS: Wat is jouw favoriete quote?

11
2 Comments
  • Judith
    mei 15, 2015

    Just be cool, is my favourite! Staat mooi zo bij het zwart/witte behang. X, Judith

  • Sylvie
    mei 15, 2015

    Ooh heel herkenbaar die klunzigheid, ik struikel al als een stoeptegel een millimeter omhoog steekt! Ik hoop altijd dat het minder opvalt nu ik de kinderwagen heb om m’n val te breken 😀 Maar “just be cool” is daarom ook een gedachte die vaak door mijn hoofd schiet!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *