Relaxen in de Weltevree field chair

Door zaterdag, september 28, 2019 3

Wat hebben we geboft met weer in september. Heerlijk de laatste zonnestralen meepakken en lekker achterover zitten in onze WeltevreeField chair. Met een mega oude tuinset werd het tijd voor iets nieuws. Al 2 zomers op zoek naar een mooie vervanging. Eerder zocht ik naar tuinbanken maar toen ik bij een vriendin 2 stoelen zag staan wist ik meteen, dat is echt wat voor ons. We hebben namelijk een heerlijke tuin, trampoline, speelhuisje, eethoek, terras, gras en een mooie overkapping. Hoe fijn is het om dan lekker te genieten van het mooie weer en de kids in de tuin.

Lekker strak, warm en tijdloos

De eenvoudige stoel is inklapbaar. Het strakke, simpele design De loungestoel is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. De inklapbare stoel is gemakkelijk mee te nemen en in het winterseizoen eenvoudig op te hangen aan de lus. Zo blijft hij droog en blijft het hout langer mooi. Om als productdesigner niet afhankelijk te zijn van bestaande structuren rondom productdesign, richtte Floris Weltevree op.

Extra fijn met schapenvacht

De schapenvacht die er in ligt is extra groot en zacht. Heerlijk om in de stoel te ploffen! Het kleedje is gemaakt van de restwol van schapen van het ras Texelaar, die in particulier boerenbezit waren. Ook lekker warm als het in de avond wat afkoelt. De vacht kun je oprollen en met de bijgeleverde lus vast te maken, dus ook handig op te bergen. De collectie bestaat uit bijzondere producten die men het hele jaar door op nieuwe manieren kan gebruiken. Gemaakt van eerlijke materialen die een leven lang meegaan.

Weltevree field chair

Kijkje nemen in onze tuin? Benieuwd naar hoe wij de trends toepassen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Lekker achterover zitten en genieten van de mooie seizoenen!

 

 

 

 
Deze blog werd geschreven ism MisterDesign

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *