Weltevree – verrassend mooi

Door donderdag, juli 12, 2018 4

Na een mini dipje dinsdag komen er weer veel hoge temperaturen aan met heel veel zon. Love it! We leven buiten. Zó fijn! Dit jaar is een investering in je tuin wel de moeite waard. Want we hebben al veel mooie dagen gehad en het is pas half juli. Terwijl ik deze blogpost voor MisterDesign en Weltevree typ kijk ik uit op onze prachtige tuin. Ik geniet er elke dag van.

Maar ja.. ja mag nog wel wat te wensen hebben toch?

Buiten eten

Als het een beetje lekker weer is dan eet ik het liefste buiten. Zeker als je de hele dag binnen hebt gewerkt. Maar vaak koken we wel binnen (tenzij de BBQ aan gaat). Buiten koken lijkt mij wel wat. Want ik zou toch wel heel graag een fijne houtoven, design barbecue of buitenkeuken willen plaatsen in de tuin. 1. omdat ik koken fantastisch leuk vind. Ik kan er enorm van genieten als er mensen op bezoek komen en ik lekkere dingen kan klaarmaken. En 2. Omdat een warm vuurtje toch wel fijn is als je de hele dag binnen hebt gewerkt en de zwoele zomeravond net niet zwoel genoeg is.

weltevree weltevree weltevree

Lekker loungen en terug naar de basis

En bij die fijne buitenkeuken horen ook fijne stoelen. Om lekker in uit te buiken. Heerlijk! Deze Fieldchair Stoel van het Nederlandse Weltevree is er eentje die ik echt prachtig vind. Lekker strak, warm en tijdloos. Deze design tuinstoelen zijn ontworpen door Floris Schoonderbeek. Hij is van mening dat het in de drukke digitale wereld af en toe nodig is om gewoon even neer te ploffen en terug te gaan naar de basis. Daar kan ik mij helemaal in vinden!

weltevree

Dat laatste plaatje is dus echt een binnenplaatje, maar wat gezellig. De stoel kan dus alle seizoenen mee. Maar eerst zomer! Volgende week komt er ook nog een blog aan waarin ik vooruitblik op onze Italiaanse campingvakantie.

Kijkje nemen in onze tuin? Benieuwd naar hoe wij de trends toepassen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Met een Weltevree ben jij denk ik ook wel tevreden, lekker achterover zitten en genieten van de zomer!

 

 

 

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge