5 redenen waarom je ook aan de light box moet ;-) + je kunt er eentje winnen

Door maandag, september 21, 2015 5

Instagram staat er vol mee. De meest grappige, lieve en originele teksten bleven voorbij komen in mijn timeline. Het enige wat ik dacht was: Die. Wil. Ik. Ook. Nu. En nu ben ik dus heeeel blij dankzij A Little Lovely Company en natuurlijk Toddlers and Tees! Leuk voor foto’s voor mijn blog, in de woonkamer, in de woonkeuken, op het kamertje van Benjamin of op de slaapkamer. Helaas heb ik er maar 1. Maar wel eentje waarmee ik eindeloos kan variëren. Ik ben er onwijs blij mee. En ik wil jou ook graag blij maken. Want: JIJ KUNT ER EENTJE WINNEN!

light box

Hoe kan je winnen?

Stap 1. Volg PS:blog + Toddlers and Tees op Instagram
Stap 2. Repost de foto ‘Lets play giveaway’ of een van onze light box foto’s op je eigen account
Stap 3: Tag een vriend (in) en gebruik de hashtag #psbloglovestoddlersandtees
(je wilt je bff, moeder, buurman, nichtje toch ook laten weten dat er een light box te winnen valt!)

Meedoen kan tot en met vrijdagavond 25 september 23:59 uur. In het weekend maken we de winnaar bekend op onze blog.

toddlers and tees light boxOp deze foto wordt het donker, zoals je ziet geeft de light box een heel prettig licht.

Light box live in the moment

Waarom móet jij ook aan de light box?

1. Anders tel je niet mee op Instagram. Grapje natuurlijk. Maar eerlijk is eerlijk, je foto krijgt net wat meer likes als er een light box in beeld staat.

2. Er zijn 3 maten,  A3 (nieuw), A4 en A5, de kleinere is ook wat goedkoper, past dus altijd. Elke maat is leuk!

3. Zoek je nog een origineel verjaardagscadeau? Hier is ie!

4. Letterbanners zijn heel handig! move over, vanaf nu kondig jij met de light box verjaardagen aan, je mood, wens je iedereen wat fijns toe en kan je lekker crea bea aan de slag.

5. Hiermee heb je echt een eye catcher! Geloof mij, je krijgt er geen spijt van.

Light box happy is the new black

Ja toch? Positieve quotes, love it! Zie hier ook mijn Ferm Living behang en Mini Wardrobe.

Light box

Volg je ons al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne! Vergeet niet de hashtag #psbloglovestoddlersandtees te gebruiken en je profiel op openbaar te zetten.

Light box kitchenEn in de keuken past de A Lovely Little Company Light box ook prima!

PS: Winacties met Toddlers and Tees vind ik altijd erg leuk! Vorige keer, toen wij een I Dig Denim item mochten verloten, werd de winnaar gekozen door Wie Is De Mol presentator Art Rooijakkers, dat was echt super leuk! Hopelijk komt er deze week ook nog een Bekende Nederlander op mijn pad 😉

5
4 Comments
 • Kim
  september 21, 2015

  Ja ze zijn echt te gek! Ik wil er heel graag eentje dus ik doe gezellig mee :-)))

 • Michelle
  september 21, 2015

  En blij zou ik zijn! Dansjesdoen blij! Deze is echt zoooooh schattig.
  ‘Ik doe dus écht wel mee :-)’

  Fingers crossed.

 • Roxanne | Peachlife
  september 22, 2015

  Ik wil er graag een winnen! Een musthave om aan mijn blogkit toe te voegen en om een mooie review over te schrijven. Daarnaast is hij zeker instagram fähig.

 • Conny
  september 23, 2015

  Zojuist gerpost. Wat een toffe Give-away. De light box staat al ff op mijn verlanglijstje. Net als die prachtige Nijntje lamp trouwens. TOP

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge