Win een toffe Maxi Cosi, Stokke of Babybjörn hoes van Ukje!

Door maandag, januari 23, 2017 9

Binnenkort zitten wij met z’n vieren aan tafel. Dankzij de Stokke Newbornset. Is ie niet handig? Om het plaatje compleet te maken zocht ik naar een andere (en reserve) leuke hoes. En daar was Ukje! Ik ken Ukje nog uit mijn tijd toen ik bij Thuiswinkel.org (van dat waarborg) werkte en was verrast door de mooie hoezen, brede assortiment en toffe printjes. Zo tof! We gaan dus een hoes van Ukje verloten! Voor jouw Maxi Cosi, Stokke of Babybjörn. Hoe leuk is dat!

Ferm Living Triangles vloerkleed psblog misterdesignDe pandaknuffel mag de Stokke set alvast uittesten. Op de foto de Giraffenstof!

Win een hoes van Ukje!

Er is veel keuze, denk aan verschillende hoezen voor de Maxi Cosi, de tripp trapp van Stokke of juist de newbornset of juist een hoes voor de voor Babybjörn?

hoes van ukje stof kiezenBekijk hier het ruime aanbod aan stoffen voor de hoes van Ukje

hoes van Ukje stokke nieuwborn set tripp trapp hoes

Hoe kun je winnen?

 1. Volg Ukje op Instagram of Facebook
 2. Laat onderaan deze blog in een reactie weten welke hoes van Ukje je graag wilt winnen! Dus check snel de site van Ukje.

Je kunt meedoen tot en met zondag 29 januari.

De winnaar is Callista Lieshout

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijken in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: Veel succes! Ben heel benieuwd welke stof/print jouw favoriet is

 

 

9
42 Comments
 • Els
  januari 23, 2017

  Een hoes met een coating lijkt me erg fijn met schoonmaken. In zwart/wit of mint met kleine driehoekjes of sterretjes vind ik mooi.

 • Erin Ameling
  januari 23, 2017

  Ik hou van ukje! Ik zou heel graag een rood met witte stippen hoes voor de Stokke Newborn set winnen ?

 • Jorien
  januari 23, 2017

  Ik zou graag willen winnen voor mijn vriendin die al dik een week overloopt! Ze wil graag een hoes voor newborn! Stoere jongens hoes of schattige meiden hoes ?

  • Jorien
   januari 24, 2017

   De kleur moeten we dus nog ff afwachten maar de wafelstof is erg gaaf voor om de newbornset! Duimen duimen ?

   • Jorien
    januari 26, 2017

    Joehoeee het is een jongen! We gaan dus voor een mooie stoere jongens look!

 • Nynke (insta nynk.3)
  januari 23, 2017

  Jaaa wat een leuke actie! Ik ben helemaal weg van de gele newborn hoes met de giraffen. Binnenkort krijgen wij een 2e meisje en ik leen het newborn kuipje van mijn schoonzusje Karen. Wat een leuk cadeau zou het zijn haar tzt het newborn kuipje terug te geven met dit geweldig leuke nieuwe hoesje erbij! Ik weet zeker dat zij het ook superleuk zou vinden.

 • Westenstad (IG naam)
  januari 23, 2017

  Ik zou echt supergraag het maxicosi wit zwarte hoesje willen winnen! Die print is echt super en zo is de maxicosi meteen een stuk minder lelijk als sta-in-weg in ons huis 😉
  En dan bestel ik er misschien ook maar meteen de tripptrapp variant bij, zodat het allemaal mooi past!

 • Marijn
  januari 23, 2017

  ❤ukje!!! Wij hebben al een mooie hoes on de babybjorn wipstoel en wil voor ons meisje graag de wit met zwarte driehoekjes hoes voor de tripp trapp winnen!!!

 • Ferieke
  januari 23, 2017

  Super leuke actie!
  De wit zwarte maxi cosi hoes is helemaal geweldig!

 • Sigrid
  januari 23, 2017

  Whaaaahhh deze toffe give away komt precies op het goeie moment!! Otis groeit bijna uit de stokke newborn set en toevallig op zoek naar een originele stoelverkleiner omdat ‘ie anders nog wegzakt in de triptrap. Als wij zouden winnen ga ik voor de stoere okergele stof met driehoekjes print, die matcht perfect met ons interieur 😉
  Fingers crossed!!!

 • Sanne
  januari 24, 2017

  Leuke winactie! Voor onze tripp trapp Stokke stoel zou ik graag de witte hoes met zwartje strikjes willen winnen. ?

 • Eveline
  januari 24, 2017

  De neushoorn wipstoelhoes voor de Bobslee! Bobbie lijkt op een neushoorntje en ze spuugt heel vaak wipstoel helemaal onder, dus relaxt om een back up te hebben (back up is dan natuurlijk de saaie oude zwarte ?).

 • Lisa
  januari 24, 2017

  Toffe actie! Ik zou graag de wit met zwarte driehoekjes hoes voor onze zwarte stokke stoel willen winnen ♡ Ik denk dat dat heel mooi staat!

 • Lotte Stabel
  januari 24, 2017

  Super leuke win actie!

  Als ik win zou ik de frisse mintgroene wafelstof kussenset willen.
  Deze past perfect bij onze inrichting!

  Fingers crossed??????

 • Stefanie Diets-de Roover
  januari 24, 2017

  Wat een leuke acties! En wat een super mooie stofjes en prints ❤
  Ik zo heel graag de stokke newbornset hoes winnen. En dan de mintgroene met witte sterren! Wat zou die mooi staan in onze grijze TrippTrapp stoel! ???

 • Stefanie Diets-de Roover
  januari 24, 2017

  Wat een leuke acties! En wat een super mooie stofjes en prints ❤
  Ik zou heel graag de stokke newbornset hoes winnen. En dan de mintgroene met witte sterren! Wat zou die mooi staan in onze grijze TrippTrapp stoel! ???

 • Sanne naber
  januari 24, 2017

  Leuk! Over drie welen uitgerekend en de zwarte stokke stoel is besteld.
  Ik zou heeel blij worden van zon okergele hoes……. 🙂

 • Daphne
  januari 24, 2017

  Ooeeh i love ukje! Dus we doen graag mee!

  Een mooie hoes voor onze maxi cosi pebble plus is zeer welkom, zeker in zo een geweldig leuk stofje 🙂 Als ik win zou ik eerst vragen of het mogelijk is om een hoesje in de gele witte driehoekjes stof te krijgen..<3. Maar de wit zwarte geometrische stof vinden we ook helemaal leuk! Duimen!

 • Jojanneke
  januari 24, 2017

  Afgelopen zaterdag is onze derde geboren! Na twee jongens nu een meisje!!! Phileine! We zouden het super stoer vinden als ze lekker aan tafel komt zitten in de gele giraffen hoes van ukje! Want op de blauwe hoes met de sterren kan je als prinses natuurlijk niet zitten he! ?

 • Odilia
  januari 24, 2017

  Gave giveaway zeg!!!

  ???Jaaa, ik doe heel graag mee voor de grijze/zwarte stippen hoes voor de stokke!!

  ?Ik ga er dan iemand dan heeel blij meemaken!
  Liefs! Odilia (Odieltje)

 • Yasmin
  januari 24, 2017

  Super leuke hoezen! Ik zou er heel graag eentje willen winnen voor mijn neefje Senn. Vooral de rood met witte stippen hoes vind ik geweldig voor de Stokke Newborn set.

 • Els Soldaat
  januari 24, 2017

  Wat een leuke winactie! Ik zou heel graag de okergele met giraffenprint willen winnen voor mijn zoontje. Op zijn geboortkaartje begonnen met giraffen en nu komen ze steeds overal in terug 🙂

 • Laurien Deken
  januari 24, 2017

  Wauw, deze winactie komt echt op het perfecte moment! Ons meneertje past bijna in de stokke-stoel dus een mooie kussenset is onwijs gewenst! Wij vinden de -Okergeel kussenset- het allerleukste en hij zou ook perfect in ons interieur passen 🙂 Duimen maar!

 • Annelies
  januari 24, 2017

  Gaaf, een kussensetje met coating geniaal.. en ook nog mooi wit met zwarte kruisjes.. die komt zeker van pas!

 • heleen
  januari 25, 2017

  Oh leuk! Graag de grijze hoes met witte driehoekjes voor de baby Björn Wipper 🙂

 • Saskia
  januari 25, 2017

  Wat een leuke giveaway. Wij hebben net een baby bjorn wipstoel gekocht op marktplaats. Met een nieuwe hoes is hij weer helemaal als nieuw. Wij gaan voor de zwarte jeans stof.

 • Lisa Spanjaards
  januari 25, 2017

  Oh wat super leuk! Ik zou meedoen voor de hoes van de stokke newbornset.
  Ik zou kiezen voor de gele giraf ?

 • Jette
  januari 26, 2017

  Ik ben nu 22 weken zwanger van baby 2:). Ik zou graag de gele giraffenstof voor de stokke newbornset willen.

 • Desiree
  januari 27, 2017

  Pffff wat een moeilijke keuze! Er zijn er zoveel leuk! Ik kies dan toch voor de Stokke Kussenset wit zwarte veertjes, die lijkt me heel lief voor onze kleine.

 • Mirjam
  januari 27, 2017

  Jaaaaaaaaaaaa!!!! Leuk!!! Of het nou voor de New born set is of voor de wipstoel, het is beide heel erg welkom. De licht of donker grijs wafelstof vind ik er mooi!

 • Sylvie
  januari 27, 2017

  Wat een mooie spulletjes! Ik zou heel graag de zwarte hoes met witte strikjes voor de maxi cosi winnen, al vind ik alle stofjes ontzettend mooi!

 • mandy
  januari 27, 2017

  Wauw leuke actie! Ik ben weg van het kussenset wit zwart voor de trip trap ??
  kan mijn kleine jongen mooi in zitten. En als hij er uit gegroeid is gaat hij Door naar zijn kleine knappe neefje ??

 • Callista Lieshout
  januari 29, 2017

  Ooh geweldig. Ik heb een set (newborn hoes, triptrap verklein kussentjes en de babybjorn hoes) met de witte pluisjes/kruisjes zodat ik een geheel heb in onze toch wat kleine woonkamer en als de gastopvang kindjes aan tafel zitten mijn eigen newborn ook aan tafel kan. Alleen nu zag ik dat er een babybjorn denim hoes in het assortiment is en laat dat nou net de stof zijn die in de woon- en babykamer een grote rol speelt in accessoires, kleding en zelfs de wandelwagen. Deze hoes staat nog hoog op mijn wishlist ♡.

  • Sanne
   januari 30, 2017

   Hoi Calista, jij hebt gewonnen! gefeliciteerd! Ik zet je e-mailadres zoals je die hebt ingevuld door naar Ukje. Fijne dag en ik ben benieuwd hoe de hoe staat!

 • Anne-marthe
  januari 29, 2017

  Hele leuke actie dit!
  Mijn dochter is bijna uit de newborn gegroeid en tijd voor de volgende stap! En hoe kan dat beter dan met een mooie kussenset om haar lekker te laten zitten. Voorkeur gaat uit naar de kussenset zwartwit met veertjes of de beige zwart met neushoorns! ?

 • stephanie Decaux
  januari 29, 2017

  Wat een fijne wedstrijd!
  Wij zouden graag de lichtroze hoes voor een
  Babybjorn wipper willen winnen ?.????❤

 • Linda Klaucke
  januari 29, 2017

  Ik zou heel graag de wit met zwarte neushoorn hoes willen winnen voor ons kleine Noutje. Bedankt voor de leuke tip van ukje, wat een gave prints allemaal!

  Groetjes Linda

 • Nathalie
  januari 29, 2017

  Wat een leuke actie ? En wat veel keuze! Ik ga voor de mintgroene stof met witte sterren voor de maxicosi.

 • Esmeralda Groenland
  januari 29, 2017

  Erg mooie hoezen. Ik heb nog een hoes nodig voor de maxicosi. Ik zou dan de zwart-witte uitkiezen. ?

 • jessica van der Horst
  januari 29, 2017

  Voor mijn lieve zusje die haar eerste kindje verwacht de zwart met witte stippen.

 • Linda Post
  januari 29, 2017

  Leuk!! En erg handig zo’n hoes. Ik zou kiezen voor de mint groene hoes met stippen voor de maxi cosi. Onze dochter spuugt nogal veel en deze hoes kan ik mooi uitwassen, ideaal!! En het staat super leuk!

  Oeee ik vind de kussenset met de gele giraffen ook fantastisch voor de tripp trapp! Voor als fenna straks kan zitten… De tripp trapp hebben we al 🙂
  Lastige keuze!! Zoveel leuks…. Ja ik ga voor de giraffen!! Die zou ik kiezen mocht ik winnen!

 • Linda
  januari 29, 2017

  Op de valreep toch maar ff meedoen 🙂 Ook al duurt het nog even voordat de kleine erin kan zitten… due date in one week!!
  maar de okergele kussenhoes voor de triptrapp vind ik geweldig, zowel de giraffen als de driehoekjes <3

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *