Win een artikel naar keuze van I Dig Denim

Door zondag, maart 22, 2015 3

Zóóó blij met deze nieuwe winactie. We mogen namelijk van Toddlers and Tees, web’winkel met kinderkleding die vooral heel comfortabel maar ook stylish is, een artikel naar keuze weggeven van I Dig Denim! Geweldig toch, ik ben nu al jaloers op de winnaar!

Over I Dig Denim

Het Zweedse I Dig Denim is een denim merk voor kinderen van 2 t/m 15 jaar. I Dig Denim gelooft dat wat je draagt je persoonlijkheid weergeeft en dat het belangrijk is dat je je lekker voelt in de kleding die je draagt. De producten van I Dig Denim zijn gemaakt van duurzame materialen en de collectie kenmerkt zich door de goede kwaliteit, perfecte pasvorm en unieke wassingen. Oftewel I dig denim staat voor een natuurlijke maar coole look en wat mij betreft slagen ze daar uitermate goed in!

Template Polaroid in omlijning  + collage

 

Over Toddlers and Tees

Voor haar zoontje kon Danielle uren op internet zoeken naar kleding en accessoires die anders waren dan de kleding die je in de meeste winkels ziet. Er zijn bijvoorbeeld prachtige merken uit landen als Zweden (I Dig Denim), Amerika (Hello Apparel), Australië (Beau Huds0n)  of Israël (NUNUNU). Maar ook van Nederlandse bodem zijn er echt snoepjes bij die de mode voor kids echt een stuk aangenamer maken én die je niet (zoveel) in de reguliere winkelstraten terug ziet zoals Lucky No 7 en House of Jamie. De meeste kleding is gemaakt met duurzame materialen en vaak van biologisch katoen.

Hoe kan je meedoen?

Genoeg over het merk, genoeg over de shop want jullie willen uiteraard maar 1 ding weten. Hoe kan ik meedoen? Ik wil die prijs! Wat moet ik doen? Nou vergeet de staatsloterij, lotto, krasloten en de bankgiroloterij want iets winnen was nog nooit zo makkelijk.

Met deze twee simpele stappen maak je kans op een artikel naar keuze van I Dig Denim:

Stap 1. Volg PS:blog + Toddlers and Tees op Instagram 

Stap 2. Repost de onderstaande foto op je eigen account en gebruik de hashtag #psbloglovestoddlersandtees

Template - omlijning I dig denim

Donderdag 26 maart maken we de winnaar bekend, veel succes!

Volg je ons al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Daar zie je ook weer de lookjes en de foto’s van onze favoriete webshops voorbij komen.

PS: voor de minder ervaren Instagrammers. Reposten doe je zo: maak een foto van de foto van de winactie en plaats deze op je eigen IG-account en zet erbij #psbloglovestoddlersandtees

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *