Ibiza in huis met deze By-Boo muurhanger (winactie)

Door woensdag, mei 31, 2017 4

Ook al ben je er misschien nog nooit geweest maar de ‘Ibiza-style’ herkent iedereen meteen. De trouwe lezers van onze blog weten dat ik een groot fan ben van dit eiland en hier eerder al mijn favoriete plekjes op Ibiza voor je op een rij heb gezet. Maar wat is nou precies die Ibiza-style? Eigenlijk alles wat veertjes of kraaltjes heeft, wit of juist heel veel kleuren, natuurlijke kleuren en materialen of je gewoon doet denken aan de hippies.

Vakantiegevoel

Het was het eerste waar ik aan moest denken toen ik deze leuke nieuwe give away zag… waarschijnlijk door zijn naam: de Chief wall hanger (als in Indian Chief dus met veertjes en hoofdtooien en de hele mikmak waar ze ook op Ibiza dol op zijn, zie foto hieronder). Dus als je een leuk relaxt hoekje maakt met deze Chief muurhanger van By-Boo haal je meteen een beetje Ibiza-gevoel in huis. Hoe chill is dat! Ik ga er een leuk hoekje in de tuin mee maken, wat gezellige kussens en een mooi plaid erbij en ik ga ’s avonds heerlijk wegzwijmelen over zonnige oorden.winactie By-Boo muurhanger

Winactie

Genoeg gemijmerd over Ibiza weer, het is tijd om je meer te vertellen over hoe je kans kunt maken op deze By-Boo Chief muurhanger t.w.v. €49.  Je kunt meedoen via Facebook of Instagram, net wat je fijn vindt. Laten we het vooral simpel en leuk houden dus hoe kan je meedoen?

Voor Facebook geldt:

  1. Volg By-Boo en PS:blog op Facebook
  2. Deel een van de foto’s van de muurhanger

Voor Instagram geldt:

  1. Volg By-Boo en PS:blog op Instagram
  2. Deel een van de foto’s van de muurhanger
  3. Gebruik de hashtag #psbloglovesbyboo (dan kunnen wij zien dat je meedoet)

Kies je kleur

De muurhanger is er in drie kleuren dus je kunt kiezen voor een kleine subtiele kleur nuance. Benieuwd voor welke kleur zou gaan. By the way het is echt de moeite om By-Boo eens te gaan volgen want ze hebben vaak leuke en verrassende artikelen in hun collectie, ter inspiratie schreef ik hier al eerder een blog over.

Muurhanger By-Boo winactie

Groene Chief muurhanger By-Boo

Winactie By-Boo muurhanger

Naturel Chief muurhanger By-Boo

Winactie By-Boo muurhanger

Roze Chief muurhanger By-Boo

Meer?

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin. We hebben nog meer leuke items van By-Boo in huis, zoals bijvoorbeeld prachtige vloerkleden of  kussens. Heb je deze blogs al gelezen?

Winnaar

En de winnaar is bekend…….rapapa rapapa… Deze prachtige muurhanger gaat naar IG volger: cvanroeyen. Stuur je ons even een mailtje met je gegevens?

PS: summer vibes all over toch! 

-Mede mogelijk gemaakt door By-Boo-

4
1 Comment
  • Nathalie
    juni 1, 2017

    Oooooh yes please. Die laatste vind ik bangelijk. Met dat roze. Die zou bij mij zeker een plekje krijgen!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *