Winactie Earth Mama Angel Baby

Door maandag, februari 23, 2015 9

Earth Mama Angel Baby heeft een complete lijn van veilige, 100% natuurlijke producten voor lichaamsverzorging en (kruiden)theeën ontwikkeld, die helpen bij de meest voorkomende ongemakken van zwangerschap, borstvoeding en de bevalling. In de lijn vind je ook verschillende heerlijke producten voor baby- en gezinsverzorging. Dit alles met hoogwaardige kwaliteit, gecertificeerd biologische kruiden en vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.

Wat zei het testpanel?

In een eerdere blog schreef Sanne al over deze heerlijke babyproducten en liet deze uitgebreid testen door een heus testpanel. Als je voor 100% natuurlijk wilt gaan voor jezelf én je kindje, is dit echt een heerlijk merk met een prettige geur en producten met een heerlijke substantie!

Welke top mama gun jij dit leuke cadeautje?

Het leuke is dat we weer twee heerlijke setjes met producten van Earth Mama Angel Baby mogen verloten. Eentje met Calming lavender body lotion + shampoo en de andere met Natural non-scents body lotion + shampoo.

Hoe werkt deze winactie?

Like PS:blog en Earth Mama Angel Baby NL op Facebook. Tag iemand via onze Facebookpagina in het berichtje over de winactie en wie weet maak jij iemand heel gelukkig! Cadeautjes geven is net zo leuk als cadeautjes krijgen toch?

Vrijdag 27 februari maken we de winnaar bekend via onze Facebookpagina!

Earth Mama Angel Baby

PS: win je niet dan is het toch een keer het proberen waard @ www.emab.nl!

 

9
1 Comment

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *