Dé stoel die onmisbaar is in je interieur

Door zaterdag, mei 7, 2016 9

Op de slaapkamer, in de woonkamer of aan de eettafel. De look-a-like van de witte Eames stoel is hot. Stijlvol, tijdloos en vooral betaalbaar. Ik heb mijn eerste witte Eames stoel binnen, yay! Eigenlijk zou ik er elke maand 1 willen kopen, dan kan ik een hele set bij elkaar sparen. Want duur zijn deze design eetkamerstoelen tegenwoordig niet.

kattenpandje kek amsterdam Eames stoel furnaroundIk heb een lekker zacht schapenvachtje in de stoel gelegd.

Witte Eames stoel of durf jij toch een kleurtje aan?

Ik houd het nu nog even bij wit. Waarom? Omdat wit altijd past, tijdloos is en de stoel is van kunststof, dus ook zo weer schoon. Maar stiekem droom ik van gekleurde stoelen. Je kunt natuurlijk ook een gekleurd kussen in de stoel leggen.

Kies je onderstel

Metaal (die heb ik), hout of een donkere kleur, de keuze is reuze. Kies de stoel die bij je past. En bij je vloer natuurlijk.

eames daw stoel eetkamerstoel furnaroundLekker lang tafelen, wie houdt er niet van? En dan in een paar prachtige stoelen natuurlijk. Ik vind het altijd zeer gezellig als mensen komen eten en ik pak er dan ook graag wat nieuwe recepten bij. De gasten mogen lekker onderuitgezakt zitten en genieten van de avond.

Kuipje en kleurtje

De kuipjes (Eames DAW) zijn ook echt ontzettend gaaf! Net iets meer comfort, hij is wat breder en staat ook goed als losse stoel in de (slaap)kamer.

eames daw stoel eetkamerstoel furnaround

Het originele ontwerp is van Charles Eames. Tot op de dag van vandaag zijn de eetkamerstoelen geliefd om hun tijdloze en duurzame karakter.

Ontzettend blij..

… ben ik met deze nieuwe stoel. Hij wisselt nu al van de eetkamer, naar de woonkamer, tot de slaapkamer.

psblog Eames stoel furnaroundHet ‘vintage’ kleed wat je hier op de foto ziet is van By-Boo.

Eames stoelpsbeyou letter shirt

Eames stoel furnaround slaapkamerWil je net als ik deze stoelen gaan sparen? Begin dan met 1 of 2 stoelen. En die zet je dan gewoon op de slaapkamer of de kinderkamer. Want wie heeft er nou geen rondslingerende kleding op de slaapkamer liggen.

Eames stoel furnaround op de slaapkamer

Eames stoel furnaround onderkant metaalZie je hoe gaaf dit onderstel is, lekker strak voor een industriële twist. Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin!

PS: Zeg eens eerlijk, deze stoelen maken je toch gewoon hebberig?

 

 

9
3 Comments
 • Sonja
  mei 7, 2016

  Mooi, vooral in combinatie met dat onderstel. Wij hebben knock offs van Kwantum staan, ook heel blij mee 🙂

 • Nathalie
  mei 8, 2016

  Yup! Love them soon much!!!!

 • Ineke
  mei 13, 2016

  Die zijn zo mooi!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *