Witte sneakers

Door maandag, december 22, 2014 11

Een trend waar alle fashionista’s al in zijn gespot, sterker nog deze trend is niet meer uit het straatbeeld weg te denken, de smetteloos witte sneakers! Voor elke stijl en elk budget is wel een geschikte variant te vinden.

Minimalistisch

Met deze sneakers kun je lekker een minimalistische look maken. Denk bijvoorbeeld aan zwarte broek, een lekker vest of oversized trui en een lange camel coat.

Speels

Maar je kan ze natuurlijk ook heel leuk combineren bij een midi skater- of kokorrok voor een wat meer speelsere look. Met witte sneakers kun je dit najaar alle kanten op, en daarom zijn ze zo geliefd. Als je een sneakerliefhebber bent, mogen deze schoenen niet ontbreken in je garderobe.

Witter dan wit

Heb een goed excuus voor mezelf gevonden om een nieuw paar te mogen shoppen, ze moeten immers wel witter dan wit zijn. Dus die van mij zijn echt duidelijk aan vervanging toe. Toch? 😉

Mijn witte all stars

Mijn witte All Stars, hard aan vervanging toe!

Waar vind je ze?

Zin om meteen te shoppen?

Witte sneaker circel - omlijning copy

Klik dan op één van de items: Adidas wit € 99,95 Nike Air Force  € 79,99 Adidas originals wit/groen € 89,95 Zara €39,95 H&M €24,99 Michael Kors € 139,95 Adidas originals zwart/wit  € 79,95 Converse All stars laag € 69,95.

Minime

Het leuke aan deze trend is dat je het ook voor kids een trend is, zowel voor de meiden als voor de jongens! Dus als je voor een leuke minime look wilt gaan.

Bij deze een aantal suggesties: H&M  €19,99 Adidas €49,- Converse all stars hoog € 44,95.

PS: dure decembermaand? Misschien heb je nog witte gympies uit je zomercollectie liggen, die kun je natuurlijk ook gewoon te voorschijn halen!

11
3 Comments
 • PSnim
  december 24, 2014

  ‘Vroeger’ had ik spierwitte Nike’s, echt helemaal afgedragen heb ik ze haha. Ik vind het zo leuk dat de trend weer terug is dat ik nu de Nike air Force op mijn wishlist heb staan. En stiekem ook voor Nim haha.

  • Paloma
   december 24, 2014

   Geweldig hoe ale trends weer een keer terug komen. Ik had de wit/blauwe adidasjes en droeg ze zelfs in de jungle van Thailand haha.

   Ja die zijn gaaf! Ik twijfel nog tussen die en de adidas originals @psnim

   Misschien ligt er wel een mooi pakketje
   Voor je onder de kerstboom? 😉

   Fijne dagen

 • Jeanine
  januari 1, 2015

  Nike airforce ✔️
  Adidas stan smith ✔️
  Kunnen niet ontbreken in je garderobe !!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge