Wat zou jij doen met een Vintagelab15 giftcard?

Door vrijdag, augustus 7, 2015 5

Ik heb nieuwe witte tuinstoelen, yay! Daar ben ik heel blij mee. Online (altijd!) geshopt bij Vintagelab15. Deze snoepjes zijn voor buiten, maar ook binnen staan ze prachtig. Dat is een win-win. Bij Vintagelab15 hebben ze een heleboel stoelen die binnen en buiten kunnen. Nu is Vintagelab15 zo lief om weer (weet je nog, mooie schommelstoel die je kon winnen) wat te verloten. Samen met ons. Omdat we jullie ook hele mooie stoelen gunnen. Dus lees snel verder en kijk hoe jij kans maakt op die GIFTCARD T.W.V. € 100,-. Shop hiermee bijvoorbeeld nieuwe tuinstoelen. Oja en neem ook een kijkje in mijn tuin.

Kwestie van volgen en delen

Nee dit is geen droom. Het is echt zo. Via Instagram kan je heel gemakkelijk kans maken om te winnen. Kwestie van volgen van @vintagelab15 en @psblog en delen van een van de onderstaande foto’s. Oja vergeet de hashtag #psbloglovesvintagelab15 niet. Meedoen kan tot en met woensdag 12 augustus, 12:00 uur. Woensdag maken wij ook de winnaar bekend.

witte tuinstoelen vintagelab15 basket half moon wallpaper

Wat kan je shoppen met die giftcard?

Betaalbaar design! Echt hele toffe spullen van goede kwaliteit. Waarschijnlijk heb je mijn aanwinsten al voorbij zien komen op Instagram, ideaal online geshopt en je interieur krijgt gelijk een upgrade.

vintagelab15 stoelAlles wit, prachtig toch! Ook deze stoelen kan je shoppen met de giftcard.

vintagelab15 stoel

Ik ben zelf verliefd op deze witte tuinstoelen, de Kubus stoelen zijn onwijs stoer, tijdloos, strak en in verschillende kleuren beschikbaar. Ze kosten slechts € 79,- er stuk. Deze stoelen kunnen gewoon buiten blijven staan, wel handig als je voor wit gaat. Maar ook grijs, zwart, oranje of groen geeft een extraatje aan je tuin.

Vintaglab15 tuinactie

vintagelab15 stoel

Super leuk, momenteel krijg je € 40,- korting bij Vintagelab15 als je 4 tuinstoelen koopt. Dat is mooi meegenomen. De tuinstoelen die ik shopte komen later nog een keer terug in een blogje, maar het voordeel is nu ook gewoon al geldig.

vintagelab15 stoel

Tadaaaa, deze fijne stoel staat nu in mijn tuin. Heel blij mee.

basket vintagelab15 stoel

Super blij ben ik met mijn witte Basket stoelen (die trouwens ook in het zwart super stoer staan). De stoelen zijn best zwaar, dus ze waaien niet zomaar om. De fijne en brede zitting maken de stoelen prettig.

Voordeel: ook voor binnen

Ik vind het echt tof dat deze tuinstoelen van Vintagelab15 voor zowel binnen als buiten kunnen. Dus zat je net te denken aan nieuwe tuinstoelen, maar werkt je partner nog niet mee? Dan is dit wel een goede reden, heb je gelijk genoeg stoelen tijdens de verjaardagen! En met Kerstmis, en tijdens die gezellige jaarlijkse barbecue, en …

witte tuinstoelen vintagelab15 basket trip trapDe Tripp Trapp staat prachtig bij de witte tuinstoelen. Als aankleding voor deze zomerse dagen heb ik de krijtbordslinger van SuzyB weer opgehangen.

witte tuinstoelen vintagelab15 basket witte tuinstoelenHet nieuwe gordijn in de keuken geeft binnen een prachtige lichtinval én houdt de vliegen lekker buiten. Met een briesje erbij kom ik zo in de vakantiestemming!

buiteneten witte tuinstoelen vintagelab15 basketDe tafel is 2,5 meter lang. Ik wacht nog even op mijn nieuwe witte tuinstoelen, de Flinderstoelen, want er makkelijk 6 stoelen aan de tafel staan. Bekijk hier de toffe Flinderstoelen!

buiteneten witte tuinstoelen vintagelab15 basket (2)Het vaasje van Hella Duijs past helemaal goed bij de stijl van mijn nieuwe tuinset. Maar dat je zeker al gezien in mijn laatste blog. En als je nu echt zoals ons helemaal fan bent van deze toffe webwinkel, lees dan ook nog even mijn blogje over de té schattige kinder Eames schommelstoel, heel lief! En natuurlijk ook de XL (normaal dus) versie van de Eames schommelstoel die ook heel mooi staat in de woonkamer. Die stoel werd ook verloot onder een van onze lezers :-).

schommelstoel vintagelab15Op de foto de schommelstoel van Vintagelab15, de prikkabel met Dots van Muuto, waar ik eerder ook al over schreef voor Flinders Magazine. Eenvoud maakt het soms zo mooi.

Volg je ons al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne!

PS: Welke stoelen zou jij bestellen? Laat het weten in een reactie, hieronder

5
14 Comments
 • Marleen
  augustus 7, 2015

  Poeh lastig welke ik zou kiezen… Zoveel moois hebben ze.
  Ik denk uiteindelijk de Caprice en Flinder kiezen!

  Leuk dat jij steeds met ze samenwerkt!

  Groetjes,
  Marleen
  (IG: marleenvanderheijden)

 • Nathalie
  augustus 8, 2015

  Ik doe graag mee. Ik denk dat ik de kinderstoelen zou kiezen. :-)Voor Vinceke!

  • Sanne
   augustus 8, 2015

   Ja die zijn ook heel leuk Nathalie!

 • Lauvries
  augustus 8, 2015

  Leuke actie! Ik heb laatst de Flinder stoel bij Vintagelab15 gekocht en een mooie draadstoel zou mijn set met verschillende stoelen helemaal compleet maken!

  • Sanne
   augustus 8, 2015

   Cool! Die draadstoel is ook hele gaaf

 • Kim_xavi
  augustus 8, 2015

  Wauw gaaf zeg, ik doe mee hoor!
  Kiezen wordt wel heel lastig.
  De schommelstoel vind ik nog altijd 1 van de tofste maar ook de tuinstoelen zijn gaaf en heel origineel.
  Nog even denken dus…

  • Sanne
   augustus 8, 2015

   Voor € 100,- heb je zeker 1 stoel dus dan kan je nog wat bijkopen 🙂

 • Lotte H
  augustus 8, 2015

  Oh wat een gave winactie zeg. Ik heb al zo’n mooie witte DSR met zo’n chromen onderstel. Die ik echt super vind. Ik heb al een oogje op een een DKR stoel. Een zwarte of een witte, hmmm moeilijk ?

 • Sonja
  augustus 8, 2015

  Ooh die ronde draadstoel zou ik graag in mijn woonkamer erbij hebbenA

 • Angelique
  augustus 10, 2015

  Leuke blog en prachtige stoelen! Wie is er nu niet gek stoelen! ❤️

 • Jakelien - DistelRoos
  augustus 10, 2015

  Helemaal verliefd op de DSR Style Stoel Wit met wit onderstel! Wil heel graag hier 2 stuks van voor bij onze nieuwe eettafel 🙂

 • SandraBroekhuis
  augustus 11, 2015

  Ik ben verslaafd aan de prachtige stoelen van Vintagelab15. Heb er al meerdere aan mijn tafel staan en wil zo graag een mooie gele Flinder stoel om de geel accenten in huis ook aan tafel terug te laten komen!

 • Amanda
  augustus 12, 2015

  Ben zo benieuwd! Ik zou gaan voor de DSW stoel in wit. Ik zit nu nog elke dag te eten aan me marktplaats stoel zou leuk zijn als ik binnenkort uit me werk lekker kan plaatsnemen in een mooie nieuwe stoel.

 • Kim
  augustus 12, 2015

  Ik wil wel een schommelstoel voor de babykamer!! Ik ben heeeel benieuwd of ik gewonnen heb Hihi

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge