Lego opbergdozen via Wolf en Wolkje

Door maandag, november 17, 2014 11

Wat word ik toch blij van de webshop Wolf en Wolkje. Precies wat je zoekt, zo net voor de feestdagen. Ik scoorde Lego opbergdozen / blokken. Handig en niet geheel onbelangrijk, ze passen goed in mijn interieur. Nu kan Benjamin er overheen klimmen, volgend jaar zijn eigen speelgoed opbergen.

Momenteel fungeert zijn loopwagen als speelgoedverzamelaar, maar er komt steeds meer speelgoed bij, opgeruimd staat netjes. De webshop is echt gaaf, coole naam, mooie merken, mooie vormgeving, en speelgoed in de kleuren zwart en wit. Zo, dan wordt de woonkamer gelijk wat hipper. Sinds vorig jaar ben ik ook een sucker voor de kleur mint groen. Het geboortekaartje, het muurtje in de kamer van Benjamin, mijn nieuwe mand voor houtblokken, nu de legoblokken, I love it! De huisstijl van Wolf en Wolkje valt dus helemaal in de smaak. Tsja, zo snel ben ik dus over te halen.

Lego opbergdozen XS en XL

Omdat de blokken aan de prijs zijn, ben ik begonnen met de XS versie, zoals je op de foto ziet. Ik sluit niet uit dat ik het hierbij laat. Na een paar kliks zat mijn winkelmandje vol. Oepsie… Toch maar weer wat eruit gehaald.

Zwart wit speelgoed

Omdat deze webshop echt té leuk is, heb ik besloten om mijn favorieten met jullie te delen. Zoveel moois vraagt om een bijzondere selectie. Dus ook deze verzameling met zwart en wit speelgoed. Denk aan het kussen van Fine Little Day, waar ik al eerder over schreef, de Lego opberger, Lego hoofd, lampen en nog veel meer moois.

zwart wit selectie speelgoed baby

 

Kleurrijk

Ook genoeg mooie voor de vrolijke onder ons. Ik spotte een mega kleurplaat. Heerlijk, lekker op de muur .. uhh.. kleurplaat kleuren. Schattige hertjes, vrolijke kussens, servies, genoeg moois in deze shop.

kleurplaat psblog

 

PS: De webshop is Belgisch, maar de verzendkosten zijn hetzelfde als veel andere Nederlandse webshops.

11
4 Comments
 • Judith
  november 22, 2014

  Ja de opbergdozen van Lego zijn bij mij ook favoriet! Ze geven gewoon zo’n gave uitstraling in de woonkamer; mooi meegenomen ;-).
  De webshop ken ik nog niet, maar de merken klinken al goed. Gauw even spieken. X, Judith

  • Sanne
   december 10, 2014

   Ja je moet daar echt eens een kijkje nemen!

 • Tom
  december 4, 2014

  Bedankt voor de mooie woorden! 🙂

 • Sanne
  december 10, 2014

  Bedankt Tom! Wellicht wil je de blog delen op jouw kanalen, dat kan hoor. En als je nog meer beeldmateriaal wilt, mail ik die even.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *