Workshop social media: leren en doen op 13 januari in Ede

Door dinsdag, januari 3, 2017 5

Op vrijdagochtend 13 januari (geen grap) komen wij weer samen met de leukste ondernemers die de handen uit de mouwen willen steken. Want ja, social media doe je er niet even bij. Maar het is wel ontzettend leuk en zeker zo effectief. We hebben al wat leuke ondernemers die zich hebben aangemeld. Zoals Glerups (van die toffe sloffen), een winkel uit Rhenen en Sentimo radiatorbekleding. Erg divers en dat maakt het nog leuker. Door de dynamiek in de groep gaan we samen ervoor zorgen dat 2017 weer een topjaar gaat worden.

workshop social media
Workshop Social Media
ruimte tafel
WORKSHOP collageVerschillende social media kanalen komen aan bod. Denk aan Twitter, LinkedIn en Facebook maar ook Pinterest en Snapchat worden uitgelicht. Hoe zit dat nu met adverteren, hoe krijg je de meeste likes op een foto, het komt allemaal aan bod. Wist je dat Instagram Stories tegenwoordig mega groot is? Het is weer een nieuwe manier om aan je zichtbaarheid te werken. En hoe zet je op Instagram stories een foto die je eerder hebt gemaakt? En kun je iemand taggen? En hoe plan je Instagram foto’s in?
workshop social media
workshop social media
workshop social media

workshop social media

We gebruiken veel beelden en praktische voorbeelden, leren van elkaar en er is alle ruimte om vragen te stellen.
Daarnaast geven we jou nog wat informatie over de impact van social media en tips om beter te gevonden te worden via zoekmachines zoals Google. Na de presentaties van ons, begint het workshop gedeelte. Elkaar beoordelen aan de hand van de tips en daarna nog even klassikaal aan de slag gegaan. Wij hebben er weer zin in!
De kosten bedragen slechts € 99,- en wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers. Zien we jou op 13 januari? Meld je dan snel aan!
workshop social media
Wil je nog meer van ons weten? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin!
PS: Ook aansluiten? Stuur een mailtje naar info@psblog.nl
UPDATE: 14 april staat de volgende workshop gepland. Ook in Ede om 09:30 uur. Aanmelden is al mogelijk

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *