Nieuw: workshop social media

Door 26 april, 2016 12

News flash! We gaan iets leuks doen. Wij, Paloma en Sanne werken al enige tijd in de marketing en online wereld. Met onze blog en bedrijf PS:Be You hebben wij inmiddels meer dan 10 duizend volgers. De hoogste tijd dus om onze kennis met je te delen. We hebben een leuke hands on workshop samengesteld om je op weg te helpen in het doolhof van Instagram, Facebook, Twitter, hashtags, likes en (ont)volgers.

Social media is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Privé maar ook zakelijk.  Social media gratis is en kan meer klanten en dus meer omzet opleveren. Wie wil dat nou niet?

Heb jij het gevoel dat je er iets mee moet maar weet hoe en waar te beginnen? Wij hebben onze jarenlange ervaring in de online wereld en marketing bij elkaar gebundeld en een hands on workshop samengesteld om jou op weg te helpen in het doolhof van alle social media, hashtags, likes. Met concrete voorbeelden uit de praktijk en vooral zelf live aan de slag, daar gaat het deze dag om!

In 5 stappen effectief aan de slag met social media

De bedoeling van deze workshop is om je verder te helpen en je te laten zien dat social media fun is. We zullen je vertellen hoe je zonder grote budget meer bereik en uiteindelijk de omzet van je shop kan verbeteren!

>>> Voor meer informatie kijk op www.psblog.nl/workshops.

>>> Zet zondag 5 juni in je agenda!

Flyer workshop social media Paloma en Sanne PSblog PS Be You

PS: Wil je meer informatie over onze workshop Social Media? Je kunt ons ook bellen op 0622729957 of stuur een mailtje naar info@psblog.nl.

12

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge