Training: social media inzetten voor mijn bedrijf

Zet in je agenda: woensdagochtend 12 april 2017

Met PS:blog hebben wij ruim 11.000 volgers op Instagram en samen runnen we het bedrijf PS: be you. Met onze ruim 20 jaar ervaring in online marketing en e-commerce is het de hoogste tijd om onze kennis met je te delen.

We hebben een hands on workshop en praktische clinics samengesteld om je op weg te helpen in het doolhof van Instagram, hashtags, Facebook, storytelling, likes en (ont)volgers.

Bezoekers waarderen de workshop Social Media met een 8,3!WORKSHOP collage

Training: social media inzetten voor mijn bedrijf

Met de training: social media inzetten voor mijn bedrijf op 12 april in Ede helpen wij jou verder en laten we jou zien dat social media fun is. We zullen je vertellen hoe je zonder mega marketingbudget meer bereik en uiteindelijk de conversie van je shop kan verbeteren! Want social media is niet meer weg te denken uit de e-commerce.

Ons motto? The more, the better!

Processed with VSCO

Voor wie?

De Social Media training is geschikt voor iedereen die een serieuze start wil maken met social media en deze zakelijk wil gaan inzetten. Voor (web)shops en merken is het vaak lastig om te starten met social media maar nog veel lastiger blijkt is het bijhouden van alle kanalen.
Hoewel social media een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de marketing en het een goeie manier is om een eigen fanbase op te bouwen, wordt het door ondernemers slechts mondjesmaat of zelfs helemaal niet opgepakt.
Welke kansen liggen er nog bij Facebook zonder groot marketingbudget? Moet je betalen voor je content of ga je voor trage organische groei? Hoe word jij nog gezien op Facebook? Wat mag wel en niet? Tijdens de workshop word je helemaal bijgepraat over de mogelijkheden en tips & tricks van de verschillende kanalen.

Wil je meer bezoekers én/of meer omzet via social media? Wij willen je helpen!

Vaak bij gebrek aan tijd, visie of marketingfeeling en natuurlijk de bijbehorende guts om gewoon te beginnen. Termen als hashtags, regrams, bloggers, vloggers, pm’s etc maken je steeds onzekerder of dit wel iets is waar jij met je shop aan moet beginnen. Geen zorgen, wij helpen je op weg!

uitleg

Geschikt?

De trainingen zijn voor webshops/ondernemers die:

  • Graag meer uit hun social media willen halen en daarmee zichtbaar willen worden bij hun doelgroep;
  • Een extra steuntje in de rug nodig hebben;
  • Het interessant vinden om aan de hand van praktische tips en cases direct een beter resultaat te realiseren;
  • Quick wins wil voor hun shop of social media kanalen a.h.v. van een webscan;
  • Willen sparren met een kleine groep ondernemende en creatieve mensen.

Voel jij je aangesproken door bovenstaande onderstaande bullets? Dan is deze training precies dat wat je zoekt! ipanema slippers zwart

Waar kom je mee thuis?

•    Je hebt quick wins waar je direct mee aan de slag kunt
•    Je kent de kansen en mogelijkheden van social media
•    Je kunt direct aan de slag met je eigen accounts
•    Je kunt je netwerk snel(ler) uitbreiden
•    Je hebt praktische tools/ apps om mee te werken

Waar en wanneer?

De workshop social media vindt plaats op een inspirerende plek in Ede op woensdag 12 april van 09:00 u – 12:00 u. De kosten bedragen slechts 149,- per persoon.

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@psblog.nl.
Hopelijk tot dan!
PS: Wil je meer tips en ideeën hoe je je onderneming kunt verbeteren? Wij geven advies op maat, kunnen tijdelijk jouw social media kanalen beheren en jou van persoonlijk advies voorzien. Stuur ons een mailtje op info@psblog.nl en laat weten waarmee wij jou kunnen helpen!

Reacties zijn gesloten.