Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Door vrijdag, januari 11, 2019 1

Tot mijn schrik zag ik dat op de laatste foto op Instagram en de blog nog een kerstboom zichtbaar was. De groene jongen is al een tijdje geleden afgetuigd dus tijd voor wat nieuwe blogs! De scandinavische sfeer blijft voorlopig wel op de slaapkamer. Lekker licht en rustig met een paar zwarte details. Nieuw is de ronde zwarte spiegel die je op de foto’s ziet.

Meer licht en ruimte in onze oude arbeiderswoning

Spiegels geven meer licht en ruimte. De kleine slaapkamer met schuine wanden kan hier wel wat van gebruiken. Straks als de zon weer wat vaker gaat schijnen geeft dit gelijk een mooi effect. De plafonds zijn op de 1e verdieping laag. Dat betekent dat verlichting een uitdaging is. Ik heb dit in bijna alle kamers opgelost door de lamp in de hoek van de kamer te hangen. Ik vind het zelf ook super leuk staan. De combinatie met de zwarte spiegel is ook echt top.

zwarte spiegel byboo muuto lamp rotan spiegel

Zwart gaat nooit uit de mode

Investeer gerust in een paar zwarte tijdloze items. Daar kun je altijd wel een plekje voor vinden. De lamp is van Muuto (hij heet E27 pendant) en de spiegel van By-Boo en is opgestuurd naar ons. Ik ben er zeer blij mee, hij heeft een fijne plek gekregen. Je vindt hem bij een van de By-Boo dealers en hij heet Wisdom. Mooie naam al zeg ik het zelf! Wijsheid… hopelijk helpt de ronde zwarte spiegel hier een beetje bij ;-). Hij is trouwens verkrijgbaar in 2 maten: 60x60x6,5 cm en 81x81x7,5 cm.

zwarte spiegel byboo muuto lamp rotan spiegel

zwarte spiegel byboo muuto lamp rotan spiegelEen beetje bamboe in huis… past ook goed bij de trends voor komend jaar. We zien weer veel natuurlijke materialen voorbij komen.

PS: Check vooral even de nieuwe collectie van By-Boo, hij is echt super tof!

Meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

1

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge