3 x een super toffe meiden look

Door woensdag, november 30, 2016 5

Mijn grootste valkuil.. gewoon lekker in het wilde weg leuke items verzamelen. Maar dan komt het grote probleem. 5 truien die maar op 1 broek leuk staan. Dus.. neem ik mij voor om voor de items die ik koop voor mijn iniemienie als set te kopen. Dus niet allemaal losse items, maar het gewoon gelijk goed doen. Ik heb 3 verschillende looks en complete voor je samengesteld mét linkjes, dus je kunt ze gelijk shoppen als je wilt.

mini rodini mingoMeiden look #1 – girly

meidenlookDeze look maakt mij echt zo blij! L o v e de jurk van Mini Rodini en ik word ook zo blij van de maillot! En het Donsje tasje past er gewoon perfect bij.

Herken je mijn probleem, dat je dan van alles in de kast hebt hangen, maar er niks past? Ik denk dat het voor meiden wel makkelijker is dan jongens. Gewoon lekker een jurkje met een legging en klaar is kees. Of toch niet? Het is voor mij een nieuwe wereld…

Meiden look #2 comfi

Kleding moet niet alleen maar leuk zijn, het moet ook heel lekker zitten natuurlijk! Zoals een zondag, sunday funday, dan wil je (zeker met dit weer) soms gewoon je kindje comfi kleding aandoen. Kijk mee naar de 2e look.look-2-meidenlookDe cosmosbroek van Mingo. is weer zo’n lekker broekje. Ik vind hem trouwens leuk voor jongens en voor meiden. Met deze fijne wijnrode kabeltrui erbij van Repose en het schattige Donsje tasje maak je de look helemaal af!

Meiden look #3 voor stoere meiden

Hoe stoer is deze leuk! Voor meiden die niet van veel kleur houden en alleen broeken dragen (met zakken!). Ik vind m zelf ook super leuk!

3-x-meidenlook-look-3

Deze look bestaat uit een zwart-witte trui van Tiny Cottons, tuinbroek van Mini Rodini en een leuk en vooral handig tasje van Gosoaky.

Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes van onze boys. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items! Mijn winkelmandje bij Toddlers and Tees zit namelijk al erg vol.

Niet vergeten, bij Toddlers and Tees hebben ze vaak leuke aanbiedingen, zoals gratis verzenden. Zo scoorde ik tijdens de ‘black friday’ sale nog wat toffe items voor de bébé. Dus gewoon aanmelden voor die nieuwsbrief.

Ik ben echt super benieuwd welke look jouw favoriet is. En of je dit leuk vindt om te zien, de samengestelde looks.

PS: Ik smelt gewoon bij de lookjes haha, kan niet wachten om lekker los te gaan!

 

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *