Gevonden: het áller schattigste babypakje

Door maandag, december 12, 2016 6

Ik denk dat dit echt het áller schattigste babypakje ever is! Een print zoals ik hem nog niet eerder heb gezien. Toen ik de webshop Style Your Mini tegenkwam wist ik gewoon dat ik hier een pakje voor de baby zou vinden. En dit is het geworden: Roodborstjes en een vleugje geel!

babypakje-roodborstje-1

Is dit niet GEWELDIG?!

babypakje-roodborstje-1
Zo, wij zijn er klaar voor! Het rode vestje en de sokjes zijn van Imps and Elfs.

Een babyjurkje of een babypakje?

Nu duurde het wel even voordat ik er echt uit was. Want wilde ik een jurkje of een pakje? En welke print? En welke combi? En gaat dat wel een jurkje bij een baby, bestaan er maillots in maat 50? Ik ben er (nog) niet helemaal in thuis. Ik vind deze webshop van Sjoukje zó tof, dat ik het wat printjes ga showen. Hou je vast, dit is echt cuteness overload! En handgemaakt!

Love on top!

De kleding wordt met liefde gemaakt. Eerlijke kleding, een mooie gedachte dus! Even wat schattige shirtjes op een rijtje:

babypakje eerste pakje shirtje maat 50 maat 56

Ik vind deze print echt het aller mooist!

babypakje-roodborstje-3babypakje eerste pakje shirtje maat 50 maat 56

Te schattig deze herfstprint! Lieve vosjes en blaadjes.babypakje eerste pakje shirtje maat 50 maat 56 babypakje eerste pakje shirtje maat 50 maat 56 babypakje eerste pakje shirtje maat 50 maat 56Wauw hoe leuk is deze print!

Babyleggings

De babyleggings zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en de printjes zo tof!!!

babylegging-style-your-miniZeker als je van printjes houdt ben je hier aan het juiste adres.

babylegging-style-your-mini babylegging-style-your-mini

Mix en match, het past ook nog eens allemaal bij elkaar. babylegging-style-your-miniJe kunt ook 2 x dezelfde print kiezen, dus dan wordt het echt 1 pakje. Maar mixen is ook te leuk!

En bij een babypakje hoort een mutsje

De aller kleinste op deze aarbol hebben in het begin een mutsje op. En zeker in de winter. Gelukkig heeft Style Your Mini hier ook aan gedacht en zijn er ook accessoires in dezelfde print verkrijgbaar. Ik ben niet zo’n fan van haarbanden, maar mutsjes en beanies zijn wel echt mijn ding.

babypakje-mutsje-egelsDe babymutsjes zijn er al vanaf € 8,95, geen geld dus! En ook in hele kleine maatjes!

Kies ook de stof die jij wilt! Zo leuk!

babylegging-en-pakje

babylegging-kerst

Leuk voor Kerst!babylegging-en-pakje

babylegging-en-pakje

Deze stof koos ik voor het babymutsje. Leuk bij het babypakje! Ik ga voor geel dit keer. Okergeel is de laatste tijd toch wel een favoriete kleur. Die laat ik ook terugkomen op de babykamer.

Volg je ons al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Daar zie je ook weer de lookjes en de foto’s van onze favoriete webshops voorbij komen.

PS: en de shop zit vol met nog meer snoepjes!

6
1 Comment
  • Alet
    december 12, 2016

    Inderdaad allerliefst!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *