Cute: nieuwe Maed for mini collectie

Door zondag, september 9, 2018 1

Ik krijg direct zin in de herfst bij het zien van deze nieuwe collectie. Ze hebben zelfs een mom+kid sweater. Fantastisch. Ik vind de warme kleuren uit de collectie zo mooi, dat ik gelijk zin krijg in de herfst. De Indian Summer. Je kent ze wel, die zonnige frisse dagen waarbij de bladeren rood, oranje en geel zijn. Een heerlijke wandeling door het bos met als afsluiter een pannenkoek of een kop warme choco met slagroom. Hierbij mijn favorieten van Maed for mini.

furry ja maed for miniDeze fake furry jas is echt te snoezig

Dezefde trui als Pip, ik zie het helemaal voor me!

jurk maedformini maed for mini geel

Deze jurk zou Pip echt prachtig staan.furry ja maed for miniWil je meer van ons zien? De lookje en kleertjes van onze kids? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Ik ben benieuwd naar jouw favorieten uit de Eye Of The Tiger collectie

1

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *