Terug naar de seventies met Deens & HK living

Door zondag, oktober 6, 2019 2

Wacht maar.. het komt vanzelf weer in de mode. Dat geldt niet alleen voor fashion, want wow… de nieuwe collectie van HK Living is te leuk! Ze verkopen dit mooie merk bij Deens. Een kleurrijke webshop en met heel veel mooie woonaccessoires voor de liefhebbers van Scandinavisch wonen. Met fijne zachte kleuren en natuurlijke materialen is rondneuzen een feestje.

Keramieke seventies mokken

Lekker nostalgisch, dat zijn ze wel, deze kleurrijke mokken. Allemaal verschillend en ze passen goed bij elkaar. Met een handgemaakte finish heb je een paar prachtige mokken met deze set van 4. Heerlijk voor een warme chocomelk met een flinke dot slagroom! Wat vind jij van deze warme retro kleuren? Bekijk ook eens de overige collectie, borden, espressomokken, ze hebben veel bij Deens.nl. Zo gaaf!

Terug naar de seventies met HK living deens.nl deens scandinavisch wonen (3)

Om de herfst in te luiden smikkelden we dit weekend al warme choco met slagroom. Met al die regen maakten we er binnen een feestje van. Kachel aan, spelletjes spelen, dansen… we hebben genoten!

Terug naar de seventies met HK living deens.nl deens scandinavisch wonen (12)Meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: HK Living is hartstikke Nederlands. Wist jij dat?

 

Deze blog werd geschreven ism Deens, die de mokken opstuurde.

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *