5x Design bank

Door zondag, december 11, 2016 5

We zeiden laatst tegen elkaar dat dit waarschijnlijk wel de meest dramatisch leeftijd van een kind is voor je interieur. Beschadigde deuren en muren. Elke dag weer alles overhoop (vooruit dat ligt misschien ook een klein beetje aan onze ‘vrije opvoeding’, ik weet het). Maar goed dan nog… Bij ons is het in ieder geval de hoogste tijd om de boel weer echt even grondig op te knappen en dat kan echt niet wachten tot de kleine man uit huis is. Dus tijd om de muren te verven en hier en daar op te leuken met een behangetje. En zodra dat allemaal is gebeurd, staat een mooie nieuwe design bank bovenaan mijn verlanglijstje.

5x Prachtige design banken

Om mezelf alvast lekker te maken, ben ik alvast even op zoek gegaan naar een top 5 van mooie design banken. Bij MisterDesign vond ik echt de meest prachtige merken op één platform. Dus ik heb mijn favorietjes eruit gepikt maar er is natuurlijk nog heel veel meer te vinden. Merk wel dat mijn wispelturigheid ook hier weer om de hoek komt kijken want enerzijds houd ik van groot, comfortabel en met lekkere kussens maar qua design vind ik het lichtvoetige Scandinavische design ook wel weer heel prachtig en open voor in huis.

Design bank tip 1vitra-mariposa-bank-paler-rose-beige-dumet_1_

Poederroze is momenteel super trendy en altijd al wel een van mijn meest favoriete kleuren. Wilde onze kast eigenlijk roze verven maar dat vindt mijn vriend niet echt een goed idee dus deze prachtige Vitra bank is wat mij betreft ook een heel goed alternatief. Ook verkrijgbaar in het groen of als dat allemaal te heftig is qua kleur is er ook een mooie basic grijs variant.

Design bank tip 2

Natuurlijk kleuren en materialen komen weer helemaal terug in het interieur. Zo is de kleur groen weer helemaal hot! Haal de natuur in een handomdraai naar binnen met deze Linteloo Hamptons bank.

Design bank tip 3

mags-soft-sofa-hay

Maar ik houd ook van praktisch. Een bank moet lekker zitten én liggen want niets is zo lekker als een avondje lekker luieren samen. Vandaar dat mijn ook viel op deze luxe en zeer comfortabel uitziende Mags Soft Sofa bank van Hay.

Design bank tip 4

gubi-grand-piano-bank6

Dit is echt wel een plaatje! Als ik in een groot jaren dertig huis woonde, zou ik zeker een plekje zoeken voor deze Gubi Olsen Grand Piano bank. Super stijlvol!

Design bank tip 5

belle-fauteuil_1_

Maar echt verliefd ben ik op dit lieve prachtmeubel van de Nederlandse designer Piet Boon: dé Belle Fauteuille.

Iedereen kent zijn eigen merk Piet Boon wel, waarbij de collectie herkenbaar is door zijn bescheidenheid in designs. Maar vooral ook heel erg mooi is!

PS: de investering meer dan waard toch! 

 -Deze blog is geschreven ism MisterDesign-

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *