Deze mini flare is echt te cute

Door donderdag, augustus 22, 2019 2
De collectie is al langer uit maar ik vond het nog te vroeg (en te warm) voor super zachte fluweelachtige flare broekjes. Maar nu kan ik het niet meer laten. Ik ben een beetje van de buy now or cry later. Want ik grijp wel eens mis, helaas helaas. Dus voor Pip graag een mini flare.

All over print + velvet

Dus ik shopte bij Catwalkjunkie een super soepele flare panterprint broek. YASSSS. Nog ietsiepietsie te lang maar aangezien mijn minime nog volop in bloei is komt dat wel goed komende maanden. Hij is er is maat 80 tm 104.  Het flare broekje is super zacht en de luipaardprint zit over de hele broek. Hij komt uit de CJ+Huismuts samenwerking en ik denk dat je het daar al wel eens voorbij het zien komen. Sowieso vind ik de Insta van Rachel *Huismuts) een must follow!
flare broek kind catwalk junkie huismuts
Ik had gedacht dat veel meer shops met toffe flare broekjes zouden komen voor de kids maar ik heb ze helaas nog niet gespot in maat 98. Heb jij ze wel gezien, please let me know!
Ze hebben hem ook in size ME en ik kan niet wachten tot mijn salaris gestort is want ik zie mijzelf al twinnen met Pip. Heerlijk lijkt mij dat. Je shopt hem hier.
flared broek huismuts
Wil je meer van ons en de kids zien? Volg ons dan via Instagram of Facebook. Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.
PS: Nu nog even een fijne combi zoeken.. een schattig lichtblauw bloesje of zwarte top.. of voor welke combi ga jij altijd als het gaat om een fijn panterprintje?
(beeld via Catwalkjunkie)

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *