Een nieuwe liefde

Door zondag, juni 28, 2020 3

Kleur bekennen. Ging mijn liefde vorig jaar vooral over groen, ben ik nu fan van de zachte zandkleuren. Komt het door het coronavirus? Veel meer thuis en meer rust in onze levens? Veel zon en zin in Ibiza? Of zijn de ‘nudes’ overgewaaid uit de modewereld? Ferm Living weet wel raad met deze nieuwe kleurtrend. Ze hebben nieuwe items toegevoegd aan het assortiment én wat prachtige basisitems in nieuwe kleuren uitgebracht. Neem de Plant Box. Wie kent of heeft hem niet? Deze stijlvolle plantenbak is er nu ook in de kleur ‘Cashmere’. Poeha dat klinkt chique!

Cashmere

De naam van de kleur geeft de nieuwe sfeer van Ferm Living al prijs. Na veel grijs, roze en groentinten zie je dit fijne merk een andere kant op gaan. Natuurlijk materiaal, strakke stijl en fijne kleuren, deze Scandinavische stijl kunnen wij wel waarderen.

De Plantbox, wat een aanvulling voor je huis. Met dit veelzijdige accessoire kun je alle kanten op. Op zichzelf is het een fijne plantenbak en mixen en matchen kun je nu ook met de Box Container of de Plant Box Pot, die je er dus in kunt zetten. Dit biedt meteen de mogelijkheid voor nieuwe opslagmogelijkheden. Mooie plant gevonden? Kun je er naast dus nog wat spullen kwijt. Wil je meer? Bij MisterDesign verkopen ze nu ook de Plant Box Two-Tier. Deze Plant Box is ook ontworpen door Trine Andersen en met extra plank is in 2020 aan de populaire Plant Box serie toegevoegd. Deze variant heeft een lagere box dan de klassieke Plant Box én een extra metalen plank.

Minimalisme en variatie

Goed nieuws voor alle mensen die deze zomert huis vertoeven. Want hoe leuk is het om nog even kritisch te kijken naar je woning. We hebben gemerkt dat we niet veel nodig hebben. Daarom is investeren in mooie items zo fijn. Je hebt er eindeloos plezier van en de kwaliteit is erg goed. Zo kun je eindeloos variëren met de verschillende Plantboxen. In de hal, tussen 2 ruimtes in (tip, zet er dan ook een hoge plant in), onder de overkapping voor wat sfeer of juist naast de bank. Kun je daar gelijk een heerlijk kopje thee kwijt op de handige tray. Eindeloos variëren dus. En met deze lichte kleur zit je komend jaar sowieso goed. Het is een echte trendkleur!

Ferm Living Plant Box nude cashmere nieuw misterdesign

Ferm Living Plant Box nude cashmere nieuw misterdesign

devider Ferm Living Plant Box nude cashmere nieuw misterdesign

Meer van ons en de kids zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Gek op Design plantenbakken maar meer van de ronde vormen, dan is er voor jou ook een rond variant.

 

 

Deze blog werd geschreven ism MisterDesign

 

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *