Eindelijk een goede kapstok

Door dinsdag, januari 29, 2019 3

Lang geleden, toen we Benjamin nog klein was, hadden we 1 kleine kapstok met 3 haakjes voor hem. Want.. 1 kind, mini jasjes + niet in elk seizoen meerdere jassen = plek zat. Met de komst van Pip en de groei van Benjamin (hallo mega grote winterjas), zocht ik al lange tijd naar een geschikte kapstok. Er bestaan dus nogal veel kapstokken dus het werd een klus.

Kapstok gezocht

Ik moest rekening houden met de volgende punten:

– De hal gewoon is erg smal, hij moet dus aan de muur hangen;
– Er hangt een grote spiegel, dus de kapstok moet laag hangen
– Hij mag niet te breed zijn, want er zit ook nog een verwarming in de gang
– Hij moet wel passen bij de stijl van de gang (zwart wit geblokte tegelvloer)
– Er moeten 3 tot 4 jassen aan hangen
– Vergeet de accessoires niet, zoals de sjaals

Ik startte mijn zoektocht bij MisterDesign. Ik zag de Coat Rack van HAY  voorbij komen. Ik werd meteen enthousiast. Ik pakte mijn wensenlijstje erbij en hij voldeed meteen! In de shop kun je kiezen uit zwart gelakt of geolied essenhout. De zwarte kleur komt terug in de vloer en de plinten, dus de keus was niet moeilijk. Met zijn 55 cm ook perfect, en met 2 schroeven in de muur hing hij zo.

Weer HAY

Nu zul je denken, weer HAY? Ja, dat klopt. Het is gewoon echt een fijn merk, Shane Schneck, de designer was voor mij nog onbekend. Hij werkt(e) ook voor het label Menu. HAY staat voor duurzaam en betaalbaar design en dat is ook met dit ontwerp weer te zien. De HAY kapstok kost € 129, een prima prijs al zeg ik het zelf. Hij is ook gewoon heel fijn. Al zie je hem natuurlijk minder in de winter als er veel jassen aanhangen.

 

HAY Kapstok

Fijne jasjes van I Dig Denim en Mini Rodini. Om te showen!

Hay kapstok zwarte kapstok misterdesign

Hay kapstok zwarte kapstok misterdesign

Hay kapstok zwarte kapstok misterdesignIs het geen plaatje? Meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: In de zomer gaan we denk ik pas echt genieten van de kapstok, nu hangt hij bomvol 😉

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *