Even spieken: de nieuwe collectie van By-Boo

Door vrijdag, september 8, 2017 2

Net voor het nieuwe seizoen, net voor oktober woonmaand, komt By-Boo met wat fijne nieuwe sfeermakers. De leukste voor je op een rijtje! Natuurlijke materialen, stoere items en verrassend. We zijn echt fan van dit merk. Waarom? Het is warm, een klein beetje boho maar toch ook met strakke en industriële uitstapjes en in gemakkelijk toe te passen in je interieur. Hartstikke fijn! Zeker met een nieuw seizoen op komst, dan willen we gewoon weer lekker de boel omgooien.

nieuwe collectie van by-booDeze mooie bloemen staan op de wish-list, zo gaaf! Hij zit niet in de nieuwe collectie, maar vond hem wel even het delen waard. Maakt de ruimte gelijk sfeervol.

3 toffe peren

De Lobos lamp is een leukerd, hij is er in 3 verschillende kleuren, brons, zwart en aluminium. Deze hanglamp kun je boven de eettafel hangen, maar ook in een hoek van de kamer. Hang hem dan met een klein haakje in het plafond en dan vlak bij de muur. Dat geeft sfeervol licht.

hanglamp by-boo

6 witte klokken

Klokken zijn natuurlijk functioneel, maar met een horloge, smartphone, laptop en tv is een klok vooral handig om je kamer mee aan te kleden. Heb je een gekleurde wand of een behangetje, kies dan voor een witte klok. Dat springt er echt uit!

kolkken wit by-boo

klok wit by-boo

De onderstaande klok is er in 2 maten. flipclock wit by-boo flipclock wit by-boo

Trolley time

Creëer je eigen hoekje met deze stalen By-Boo bootlegger. Zet hem in de keuken om je mooiste servies uit te stallen of zet hem vol met planten voor een groots urban jungle effect.

 nieuwe collectie van by-booGa jij voor zwart of wit? Ik denk dat de witte erg mooi is, gevuld met veel planten in grote potten.

En dan nu je ladder stylen!

Vlaggen, bloempotten, tijdschriften, lampjes, lichtbollen.. je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het toepassen op een ladder!

 nieuwe collectie van by-booDeze toffe trap kan ook goed gebruikt worden in de nieuwe urban jungle trend. Bovenin zitten haken waaraan je wat planten kunt ophangen.

Een klein lampje aan

Je merkt echt wel dat het vroeg donker wordt. Dus de sfeerlichtjes kunnen weer aan. En hoe tof zijn deze 2:

 nieuwe collectie van by-boo  nieuwe collectie van by-boo

Je maakt het compleet met een mooi vaasje en wat (pluk)bloemen. Of een leuk vetplantje in een mooi potje.

Wil je meer van ons zien? Hoe wij By-Boo stylen in onze huizen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: Ga jij in oktober je huis klaar maken voor een nieuw seizoen?

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *