Het geboortekaartje van Pip

Door donderdag, februari 23, 2017 4

Een geboortekaartje uitzoeken… dat is een hele zoektocht. Want er is zo ontzettend veel moois te vinden. Hartstikke leuk natuurlijk maar best ingewikkeld. Gelukkig vond ik via Hippe Geboortekaartjes het geboortekaartje van Pip Madelief. De site is heel fijn in gebruik, er zijn goede filters op de site (=gemakkelijk zoeken) en ik kon mijn favorieten gelijk opslaan. Zo kon ik er later, samen met mijn vriend rustig naar kijken. Ik had namelijk al een voorselectie gemaakt nadat we kort hadden besproken wat we wilden. De eerste selectie bestond uit 14 kaartje, oef genoeg moois in de aanbieding dus.

Tijdens een fijn weekendje Maastricht hebben we samen de knoop doorgehakt. De naam wisten we al. Gelukkig! En we konden vrij over de naam praten. Ook wel eens fijn. Want Benjamin hoort en ziet alles. Het is dat hij nog niet kan lezen, maar anders..

Geboortekaartje proefdruk!

Ik maakte van een bestaand kaartje op de website een eigen kaartje voor Pip. Ik bestelde online een proefdruk en ontving de proefdruk in een mooie doos thuis. Heel fijn, er zat een waaier bij met papiersoorten voor de kaartjes en enveloppen. Zo kon ik het ook voelen. Alles was leuk verpakt en het leek wel een feestje! Dit had ik niet verwacht, ik verwachtte gewoon een envelopje en was dus blij verrast.

pip Geboortekaartje hippe geboortekaartjes kaartje zelf ontwerpen onlineNa de eerste proefdruk bestelde ik nog een tweede proefdruk bij Hippe Geboortekaartjes omdat we toch niet tevreden waren met het lettertype. Het was net iets te romantisch. Het mocht wel wat stoerder. Zo gezegd, zo gedaan. Even opslaan en wachten op de komst van de baby. Zo fijn, alle aanpassingen kon ik als aparte versies opslaan. Ik kan behoorlijk twijfelen dus in mijn geval erg handig.

En toen kwamen de hormonen..

Tsja.. wat zal ik zeggen.. ineens wilde ik wat anders en dan heb ik het over compleet wat anders. Ik besloot om zelf wat te ontwerpen. Ik wilde iets met roze, geel, niet te veel poespas, strak, lief en vrolijk. En een beetje girly. De hele middag zocht ik naar het juiste lettertype en ontwierp zo het kaartje met de naam Pip en wat confetti erbij. En een hartje erbij. Ik ontwierp het zelf in Photoshop en kon de afbeeldingen gemakkelijk uploaden. Missie geslaagd.

Net op tijd voor de bevalling…

Achteraf gezien was ik net op tijd. Want slechts 3 dagen voor de bevalling ontwierp ik het kaartje en vroeg ik een proefdruk aan. Zo fijn, de proefdruk werd de volgende dag al bezorgd!

Geboortekaartje hippe geboortekaartjes kaartje zelf ontwerpen onlineMijn ervaring?

Ik heb een ontzettend goede ervaring met Hippe Geboortekaartjes! Van het zoeken op de site tot de snelle levering. Van de eerste proefdruk werd een feestje gemaakt en de sample van papiersoorten was onwijs handig. Wij houden zelf niet van teveel poespas, dus gingen voor een simpel kaartje.

Baby daar? Geboortekaartje klaar? Bestellen maar!

Ik beviel precies 1 week voor de uitgerekende datum. Gelukkig had ik alles al klaar. Want in de kraamweek heb je wel wat anders aan je hoofd.

Vooraf had ik op stickers de adressen geschreven en postzegels in huis gehaald. De kaartjes bestelde in online en werden al gauw bezorgd. De volgende dag dus al. We konden dus gaan plakken en versturen. Laat de kraamvisite maar komen!

Geboortekaartje hippe geboortekaartjes kaartje zelf ontwerpen online

Geboortekaartje hippe geboortekaartjes kaartje zelf ontwerpen onlineIk ben heeel erg benieuwd wat jij van het geboortekaartje vindt! En bestelde jij jouw kaartje ook online?

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: had jij snel een geboortekaartje gevonden? En wist je meteen wat je wilde?

 

 

 

Deze blogpost werd geschreven ism Hippe-Geboortekaartjes

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *