Trainen met Wav-e!

Door woensdag, januari 10, 2018 7

Januari is dé maand van de goede voornemens oftewel afvallen, stoppen met roken en meer sporten dus voor veel mensen het moment om de sportschool weer in te duiken..

Innovatieve training

Ik probeer dit jaar iets heel anders uit. Ik ben afgelopen maand begonnen met Wav-e. Hun belofte spreekt me namelijk erg aan: Omdat je snel resultaat wilt! En eerlijk is eerlijk het feit dat een training maar 15 minuten duurt een zeer prettige en doorslaggevende factor om voor mij hiermee aan de slag te gaan want hoe mooi is dat nou als de dagen altijd te kort lijken te zijn..

Omdat het voor mij (en de meeste mensen denk ik) nog helemaal onbekend is houd ik je de komende 6 maanden op de hoogte van mijn ervaringen, de mening van andere gebruikers en natuurlijk het eindresultaat!

Snel resultaat

Hoe gaat het precies in zijn werk? Nou let op want ze leggen het heel goed uit op hun website. De EMS (Electric Muscle Stimulation) trainingen zijn namelijk zeer effectief en zorgen ervoor dat je in een korte tijd resultaten behaald. Of het nu gaat om afvallen, sterker worden of je last hebt van reumatische klachten. Klinkt al goed toch?

Revolutionaire techniek

Dankzij de revolutionaire techniek train je alle spiergroepen tegelijkertijd waardoor je effectief en efficiënt traint. Dankzij de EMS techniek wordt de spier tot diep in de vezels gestimuleerd, veel dieper dan bij traditionele fitnessoefeningen, waardoor resultaat snel behaald wordt.

Hoe functioneert de Wav-e ?

Het Wav-e systeem is een geïntegreerde en complete set van componenten om een dynamische elektrostimulatietraining te kunnen bieden. Het Wav-e systeem maakt gebruik van een directe impuls en niet op het traditionele voltage gebaseerde elektrostimulatie. Wat betekent dit precies? Je krijgt in golvende bewegingen spanning op je spieren terwijl je (langzame) oefeningen doet. De kracht van de spanning maakt de inspanning en werking en training zwaarder. Niet alleen efficient maar dus ook optimaal trainen.

Optimaal resultaat

Kies je eigen wensen. Zo kun je samen met de trainer bepalen wat je wilt doen. Je kunt kiezen voor spieropbouwafvallen maar bijvoorbeeld ook bij het verhelpen van rugklachten.

Spieropbouw met de Wav-e

Ik bepaal zelf welke spiergroepen extra aandacht verdienen en welke delen van het lichaam geaccentueerd moeten worden (please een hele strakke buik dus graag en lange dunne benen als het even kan!). De groei van kracht komt voornamelijk doordat je spiervezels groeien zeggen ze. In plaats van 30% groei aan spiervezels (zoals bij traditionele trainingen) zorgt de Wav-e voor maar liefst 70% aan ontwikkeling van spiervezels. Watch out dus want over een paar maanden ben ik sterk en strak!

Blijf het volgen

Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt dus ben super benieuwd naar hoe het me gaat bevallen. Ben je ook benieuwd? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor een dagelijkse updates, blogs en nog veel meer.

PS: wat is jouw goede voornemen voor 2018?

7

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *