Het Bossche Tonone

Door vrijdag, januari 17, 2020 2

Dutch Design! Het Nederlandse merk Tonone is gevestigd in de gezelligste stad van Nederland, Den Bosch. Ken jij dit merk (al)? We zijn een klein beetje verliefd hoor, op de lampen van Anton de Groof. En dan heb ik het vooral over de Bolt collectie. De Bolt bestaat uit verschillende modellen én kleuren. Er zijn zeker wel 15 (!) verschillende modellen. En dat x een heleboel kleuren. De keuze is reuze!

Bolt aan de muur of aan het plafond? Of op de vloer?

De lampen van Tonone zijn ontstaan vanuit een passie voor traditionele mechanica. Techniek staat dan ook centraal in het design van de Bolt, dat zich kenmerkt door de verstelbare arm in gepoedercoat metaal en open kap in gepoedercoat aluminium. Twee gewrichten maken het mogelijk om de arm en kap in talloze posities neer te zetten. Zo kun je hem mooi bijstellen. Erg gaaf zijn de wandlampen uit de Bolt lijn. Dit is een echte eyecatcher voor in je interieur. Door het gebruik van stoere materialen (staal en aluminium) zorgen voor een minimalistische look. Ga je voor kleur, dan geeft deze lamp gemakkelijk een sfeervolle uitstraling aan een ruimte. Bij ons schittert de zwarte Tonone Bolt Vloerlamp Eén Arm. Het is wellicht de meest veilige kleur, zwart. Daardoor past hij eigenlijk overal. Deze zwarte vloerlamp is een echte eyecatcher voor in je interieur. Hij valt namelijk direct op. Mooi om deze zwarte hanglamp te plaatsen voor een gekleurde muur. Hierdoor creëer je gelijk een robuuste uitstraling in je interieur. De lampenkap is open aan zowel de boven als de onderkant, hierdoor ontstaat een prachtig esthetisch beeld van licht en schaduw.

 

 

Deze blog werd geschreven ism MisterDesign die deze mooie lampen in haar webshop en winkel verkoopt. Kijk daar ook eens voor meer prachtige Design Lampen. Ga je voor een Tonone? Kijk eens of je kunt spelen met kleuren. Gekleurde muur en gekleurde lamp. Of juist ton-sur-ton. Dat betekent de kleuren matchen.

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *