Interieurtrends 2018: van scandinavisch en pastel naar een warme kleurexplosie:

Door woensdag, september 19, 2018 2

De kleuren worden weer harder. We kwamen van de monochroom trend in het interieur en we gingen naar Scandinavisch en pastel. Er steeds meer kleuren in ons interieur, meer zwart en donkere tinten. Ik deel de 3 grootste interieurtrends 2018 met je.

By-Boo liep al ver vooruit met een landelijke en moderne collectie. Fijne maar ook robuuste materialen en kleuren zagen we al tijdens de beurs in Parijs. Een heleboel groen en planten om het plaatje compleet te maken. Fijn hoor. Een nieuw seizoen in aantocht én een nieuwe collectie. Yay.

by-boo interieurtrends 2018

by-boo interieurtrends 2018 by-boo interieurtrends 2018 by-boo interieurtrends 2018 by-boo interieurtrends 2018 by-boo interieurtrends 2018

Interieurtrend 2018, planten, planten en… planten

Tijdens de beurs zagen we al een mega vette plantenmuur voorbij komen. Hoe gaaf is dat! Probeer een heleboel planten bij elkaar te zetten voor een groots effect. Verzamel een scala aan potten, je hebt vast nog wat in de kelder staan en breng een bezoekje aan het tuincentrum. Wedden dat het de kamer opfleurt. Ok, hier komen nog meer trends.

Warmte en kleuren

Er komen steeds meer kleuren in huis. Was eerst alles nog wit en steriel. Ok met een vleugje pastel. Komend jaar zie je nog meer kleuren in de interieurs verschijnen. Meer warme kleuren. Denk aan dokerblauw, groen en bruin. De natuurlijke en aardetinten worden gemixt met een vleugje warmte. Ook zie je binnen steeds meet rotan terugkomen.

Fluweel in huis

Oh how I love this trend! Het straalt echt wel luxe en klasse uit. Je interieur krijgt meteen een boost. Je ziet ook in de collectie van By-Boo weer fijne stoelen voorbij komen.Groen, grijs, roze en blauw.

Wil je een kijkje nemen in onze huizen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Mijn favoriet is de roze variant. Ik ga stapje voor stapje mee met de trends.

 

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *