It’s a beautiful day….

Door zondag, maart 8, 2015 8

Yeahhhhhhhh vandaag wordt een geweldige internationale vrouwendag! Iedereen staat op met goede zin en gaat genieten van de eerste echte mooie dag van het jaar. Op deze dag vieren we de emancipatie van de vrouw dus laten we vandaag eens de boel de boel laten. Geen wasjes draaien, rommel opruimen of nog even dat ìets voorbereiden voor je werk.

Vitamientjes

Ik ga ook echt heerlijk (hopelijk met de voetjes in het zand) niks doen vandaag. Lekker terrasje pakken, hapje, drankje en wat vrienden erbij.   Doe je mee? Laten we elkaar beloven dat we de vrijheid die onze vrouwelijke voorgangsters voor ons hebben bevochten, vandaag gaan vieren door te gaan genieten van een flinke dosis frisse lucht en een portie vitamine D. Wat wil een vrouw nog meer ..

Eropuit
Dus lekker de picknickmand klaarmaken, haal de bakfiets weer van stal en trek laagjes aan zodat je beetje voor beetje je huid aan het zonnetje kan laten wennen. En check vanavond pas weer je mail, Facebook, Pinterest en IG (ga het echt proberen ook).

Om in de stemming te komen
Maarrrrr natuurlijk niet zonder jullie nog even extra in de stemming te brengen met dit heerlijke zonnige outfitje voor Noah. Te optimistisch al denk je?

Template-Polaroid-in-omlijning-zonnetjeLet there be lots and lots of sun:

1. Rayban kids €60,-

2. Sandalen Develab €54, 95

3. Shirt Kidscase €32,50

4.Cap €19,50

5. Zwembroek Kidscase €29,95

6. Jeans short I Dig Denim €59,-

PS: somebody buy me a ticket to the tropics..

Volg je ons al via Instagram of Bloglovin?

8
1 Comment
  • Saskia
    maart 8, 2015

    Wat een heerlijke outfit! Wij gaan vandaag lekker met de kinderkamers aan de slag en af en toe wat zonnestralen vangen 🙂

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *