All I want for Sinterklaas is….

Door donderdag, november 29, 2018 2

De donkere dagen voor Kerst. Echt! Ik kijk ondertussen graag rond voor wat nieuwe verlichting. Sfeerverlichting bedoel ik dan. Als het zo bewolkt is vind ik het fijn om een zacht sfeerlichtje te branden. Zonder dat de hele buurt naar binnen kan kijken. Lamp Sunset zou perfect passen bij het apenbehang. Ik probeer maar een beetje in moodboards te denken, zodat ook alles bij elkaar past.

Zonnetje in huis met lamp Sunset

Mijn stijl is een beetje een mix tussen het Scandinavische en de Urban (Jungle) stijl. Ik vind erg veel mooi en dat is soms wel te zien. Ik kan eenvoud enorm waarderen, al wordt het bij mij soms een ratjetoe aan spullen. En speelgoed. 1 ding wat wél belangrijk is, is goed verlichting. Zelf ben ik niet zo van de plafondlampen maar meer van de sfeerverlichting. Bij By-Boo spotte ik een heel tof exemplaar, namelijk de lamp Sunset. Hij kost nog geen € 50 en kan zowel op de tafel als op de grond staan. Met zijn 40 centimeter is het echt een mooi formaat.

PS: Laat je ook even inspireren via het Insta kanaal van By-Boo! Daar spotte ik de lamp Sunset

Meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

 

Deze blogpost werd geschreven ism By-Boo

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *