Nieuw: marmeren tafeltjes én de houten vloer wit gelakt

Door zondag, oktober 8, 2017 5

De houten vloer wit gelakt? Ja echt! Eindelijk is ie wit, onze houten vloer. En we zijn er onwijs blij mee. Tijd om de boel een beetje aan te kleden, want het is nog wel heel wit ;-). Met de nieuwe marmeren tafeltjes hebben we een eerste stap gezet. Maar we zijn nog niet klaar. Voor nu genieten we even van de extra ruimte die het geeft. Zo mooi!

Na wat advies gevraagd te hebben op Facebook en Instagram werd de knoop doorgehakt. De vloer werd wit. Uiteindelijk werd de klus geklaard door Goedschuren.nl en was de houten vloer eerst heel licht grijs, maar we wilden toch echt een witte vloer. Dus de vloer kreeg nog 2 lagen wit. Na een week in de keuken wonen (best gezellig) konden we de boel weer inrichten, yay! De oude eikenhoutenvloer barst van de kieren en gaten en doordat hij nu weet is, voelt het toch warm aan.

Marmeren tafeltjes salontafel by-boo (1)

Marmeren bijzet tafeltjes

De 2 marmeren tafels zijn nieuw. Ze zijn uit dezelfde lijn en van het merk By-Boo. De tafeltjes zijn onwijs zwaar en lekker stevig. Handig als Pip straks gaat staan, deze vallen echt niet om.

Marmeren tafeltjes salontafel by-boo (1)

Marmeren tafeltjes salontafel by-boo (1)Het zware marmeren blad ligt op een mangohouten onderstel. Het model heet Trident en is dus van By-Boo. Prima mixen en matchen dus want er Het tafeltje is in 3 maten verkrijgbaar en verkrijgbaar in verschillende winkels vanaf € 119.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan ook via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: wil jij de vloer ook wit? Gewoon doen!

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *