De Matin tafellamp van het merk waar we maar geen genoeg van krijgen

Door donderdag, februari 27, 2020 2

Dat ze pas sinds 2002 bestaan is moeilijk te geloven gezien de hoeveelheid prachtige items die er telkens weer verschijnen. Met de nieuwe Matin tafellamp lukt het ze weer. Een prachtig exemplaar voor de HAY liefhebbers. En als je graag net als ons design en kleur aan je interieur toevoegt dan zit je met deze lamp wel goed.

Tafellampen zijn speciaal gemaakt om ze gemakkelijk op een tafel te plaatsen en staan ook prachtig op een kastje bij je bank. Dan heb je gelijk sfeerverlichting. En hij misstaat natuurlijk ook niet op je eettafel: trekt ‘ie gelijk alle aandacht. Het leuke van deze lampen is natuurlijk de variatie. En zeker als je van schuiven in huis houdt.

De HAY Matin Tafellamp is een ontwerp van Inga Sempé. Lavendel, geel, wit of Oxide red, uit de meest prachtige kleuren kun je kiezen. Ook is hij er in 2 maten, small en large. Op ons kastje staat de groene Large variant. Het frame van de Matin Tafellamp is gemaakt van gepolijst messing staaldraad met matzwarte elementen voor de lichtvoorziening. De sierlijke kap is gemaakt van geplooid katoen. Deze is dus verkrijgbaar in meerdere karakteristieke kleuren. En met de geïntegreerde LED kun je wel 25.000 branduren vooruit.

Matin tafellamp HAY

Matin tafellamp HAY

Matin tafellamp HAY

Matin tafellamp HAY

Een groen HAY hoekje! Ik varieer regelmatig met accessoires. Zo vind ik de groene vaas van HAY ook wel heel fijn in deze hoek. En een kaarsje erbij omdat we nog even deze wintermaanden door moeten komen. Toch wel gezellig!  De takken in de vaas komen uit onze tuin. Ze komen van de Callicarpa bodinieri ‘Profusion’ of met de Nederlandse naam: schoonvrucht. Tip om deze in je tuin te zetten. In de herfst heb je prachtige kleuren in de tuin en je knipt er wat takken af en ze kunnen de hele winter in een vaas staan.

PS: De Matin is dimbaar via de schakelaar, fijn voor Netflix avondjes.

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *