Lichtpuntje!

Door donderdag, september 28, 2017 5

In de gang is de Mega Bulb SR2 Hanglamp momenteel het lichtpuntje. Ik kan mij nog goed herinneren dat we tijdens de Open Huizendag een kijkje namen in ons huidige huis. Het was boven ons budget maar we werden er naar toe getrokken. Bij binnenkomst in de hal waren we op slag verliefd. De sfeervolle deur met glas in lood en de zwart witte tegeltjes zorgen ervoor dat we nieuwsgierig werden naar de rest van het huis. De hal is in tact gebleven en we zijn er nog steeds zeer blij mee.

Mega Bulb SR2 Hanglamp lamp in de gang hal mister design

Binnenkomer

We wonen er dus al een aantal jaar en zijn langzaamaan de boel aan het aanpassen naar onze smaak. Als je veel mooi vindt is dat knap lastig kan ik je vertellen. De vorige bewoners lieten hun hanglamp hangen in de gang. Het was een mooie kroonluchter maar we waren wel toe aan iets anders. Gelukkig kwam ik onlangs de Mega Bulb SR2 Hanglamp tegen. Deze lamp is ook een echte binnenkomer. Hij heeft een mooi plekje gekregen en past goed in het totaalplaatje. En ik heb hem zelf opgehangen, dat maakt hem nog mooier natuurlijk. Wat vind je er van?

Mega Bulb SR2 Hanglamp lamp in de gang hal mister design

Mega Bulb SR2 Hanglamp

Een glazen lamp brengt meer licht naar binnen. De hal is vaak donker en kaal terwijl het juist een fijne ruimte is om binnen te komen. Ik ben dus onwijs blij met deze lamp! De Mega Bulb SR2 Hanglamp is van het merk &Tradition en ontworpen door Sonja Refer.

Mega Bulb SR2 Hanglamp lamp in de gang hal mister design

Mega Bulb SR2 Hanglamp lamp in de gang hal mister designDeze neutrale lamp past echt in elk interieur. Dat komt omdat hij helemaal van glas is. Je kunt nog variëren met de kabel. Ik koos voor zwart maar er is ook een transparante versie. Wil je het net wat spannender maken? Kijk dan eens naar de goudkleurige variant, ook erg mooi!

Mega Bulb SR2 Hanglamp lamp in de gang hal mister design

Mega Bulb SR2 Hanglamp lamp in de gang hal mister design

Mega Bulb SR2 Hanglamp lamp in de gang hal mister designEr zat geen peer bij maar ik vond dat er een Muuto E27 peer in moest! Lekker groot, I like! In de woonkamer staat ook nog een ander fijn lampje van Muuto, namelijk deze dimbare tafellamp. Zowel de SR2 Hanglamp en de Control tafellamp zijn verkrijgbaar bij Misterdesign. Deze webshop (waar ik voor deze blogpost mee samenwerk) heeft talloze fijne Design hanglampen. Dus kijk vooral naar het brede assortiment.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: leuk detail, er zit een mega lang snoer bij (3 meter). Leuk om mee te spelen in je interieur. De snoeren mogen weer gezien worden.

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *