Sale shoppen voor volgend seizoen (Mini Rodini en Tiny Cottons)

Door woensdag, augustus 29, 2018 1

Doe jij dat ook? Ik probeer altijd aan het eind van het seizoen wat vooruit te kopen in de sale. Ten eerste omdat de prijzen leuk zijn en ten tweede heb ik sommige items al zo vaak voorbij zien komen, dat ik echt een buy now or cry later gevoel krijg. Ik shopte bij Toddlers and Tees nog 2 fijne items van Tiny Cottons en een Mini Rodini jas voor Benjamin. Op de groei. Ik hoopte dat hij de jas dit najaar aan zou kunnen maar hij is nog te groot. Echt meer voor maart 2019 (mits geen vorst ;-)). Met zijn 4 jaar (ok, bijna 5) merk ik dat maat 5/6 hem goed past, soms zelfs wel wat kort is. Het is altijd gokken. Maar op de groei, dat komt altijd goed. Er bleef ook wat nieuws plakken. Een fijne longsleeve van Mingo. Toch wel een favoriet merk. De stoffen zijn kwalitatief echt heel goed. Ik ben niet zo’n waswonder. Mooie dingen gaan niet in de droger, ik was niet te heet maar toch gaat er wel eens wat mis. Ik heb dan liever kwalitatief spul erbij. Maar Mingo… dat draagt Benjamin al jaren. Zomer en winter, lang en kort, ik ben echt fan. Deze donkergroene longsleeve is perfect voor het najaar. Toen het afgelopen weekend ineens wat frisser werd merkte ik toch wel dat een niet al te dikke trui of longsleeve ontbrak. Het is nog lang geen tijd voor dikke truien maar met tshirtjes redden we het binnenkort ook niet meer.

Wil je meer van ons zien? De lookje en kleertjes van onze kids? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

Mingo longsleeve (nieuw)

Toddlers and Tees mingo Tiny cottons mini rodini (1)

Tiny cottons blueToddlers and Tees mingo Tiny cottons mini rodini (1)

Mini Rodini jas -> VeggiesToddlers and Tees mingo Tiny cottons mini rodini (1)

mini rodini jas

mini rodini jas

mini rodini jas

Is hij niet geweldig leuk, met die veggies?
PS: Shop jij ook vooruit?

 

1

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *