Nieuw: Ferm Living meubels – Little Architect

Door maandag, november 27, 2017 4

Super tof! Er zijn nu ook meubels van ons favoriete Scandinavische merk Ferm Living. De bankjes en tafeltjes komen uit de Little Architect serie en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Trine Andersen, ontwerper van deze prachtige collectie heeft het weer voor elkaar. Let op, deze blog bevat veel beelden en je wordt er hebberig van ;-).

Eenvoudig en eigentijds design

De meubeltjes zijn basic en tijdloos. Door de strakke lijnen passen ze echt helemaal in de Ferm Living Kids collectie.

Heerlijke speelkamer. En dat poppenhuis is ook zo mooi!

5 kleuren Little Architect

Alle Ferm Living meubels zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren die zo zijn samengesteld dat ze heel mooi mixen en matchen met elkaar.

Hier zie je de 5 verschillende kleuren op een rij. Zijn ze niet prachtig! Ik vind de wijnrode kleur heel vernieuwend.

Handig om te weten

De Ferm Living stoel wordt net als de andere meubeltjes gemaakt van essenfineer en heeft een afmeting van 32 x 51 x 30. En de zithoogte is 30 cm. De bank is 62 x 30 x 30. De tafel heeft een afmeting van 76 x 48 x 55. Het bureau heeft een afmeting van 70 x 60 x 45.

Ferm Living Little ArchitectAls designer achter dit grote merk weet Trine Andersen haar liefde voor Scandinavië goed over te brengen in de ontwerpen van Ferm Living. Een succesvolle collectie gekenmerkt door de combinatie van Scandinavische traditie en moderne invloeden is het resultaat. De collectie is nu te shoppen bij MisterDesign die deze blog mogelijk maakte.

Ferm Living Little Architect Ferm Living Little Architect Ferm Living Little Architect Ferm Living Little Architec Ferm Living Little ArchitectZijn ze niet prachtig!

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijken in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, speelhoekjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: Benjamin gaat volgende week naar school. Ik ben benieuwd wanneer hij aan een bureau gaat zitten. Wanneer begint het huiswerk maken ;-)?

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *