Prince of Persia kussens

Door zondag, november 5, 2017 4

Schrik niet, de Prince of Persia kussens bevatten kleur. Veel kleur. En zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ben je benieuwd geworden? Ik heb de hele lijn uitgelicht. Want nu we meer binnen zitten is er niets leuker dan interieur shoppen en lekker veel inspiratie opdoen.

Het leuke aan deze kussens is dat ze de boel gelijk opfleuren. Op de bank, op bed of in de chillhoek van de kids. En straks weer in de tuin, maar dat is nog heel ver weg. De kussens zijn lekker groot en mooi afgewerkt. De zwarte naden aan de buitenrand geven een luxe maar ook echt een warme sfeer. Het is een compleet kussen, met binnenkussen.

Kussen By-Boo prince of persialicht Kussen By-Boo prince of persialicht Kussen By-Boo prince of persialicht

Boutique hotel

Met het donkergrijze kussen haal je zo de luxe sfeer van een boutique hotel in huis. Waan jezelf in luxe, kies voor fine stoffen en kleuren.

Kussen By-Boo prince of persia drak grey Zijn ze niet tof? Om lekker op neer te ploffen! Wil je meer van ons zien? Volg ons dan ook via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: de kussens zijn 45*45 cm groot en kosten slechts € 25,95 per stuk

 

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *