Scandinavisch kinderkamerbehang

Door maandag, oktober 16, 2017 6

Kinderkamers zijn natuurlijk de aller leukste ruimtes om een make-over te geven. En met behang kom je al een heel eind. Binnen no time geef je met behang de ruimte een Scandinavische look and feel. Ik begin deze blog even met een flashback. Ik kwam een oude foto tegen van peutertje Benjamin. Met het uiltjes behang van Ferm Living. Hoe cute! ferm living behang SanneHet kamertje is inmiddels van Pip en heeft roze en gele kleuren en de donkere vloer is vervangen door een wit exemplaar. Maar ik wilde je eigenlijk meer behang laten zien en dan het liefste Scandinavisch behang.

Mijn oog viel direct op het Dotty Behang van designer Trine Andersen. Heerlijk die frisse gele kleur met retro print. Lekker gewaagd, speels en vrolijk.

ferm-living-dotty-behang-geel-3

Ferm Living behang

Het populaire Ferm Living behang zie je veel terug in woonkamers maar ook op de babykamer. Je kent ze vast wel, de prachtige kamers via de social media kanalen Instagram en Pinterest. Inspiratie genoeg! Het leuke aan deze prints is dat het stijlvol, vernieuwend, strak, vrolijk en grafisch tegelijk is. Dat geldt sowieso voor het merk Ferm Living, waar we al eerder over blogde.

kinderkamerbehang

kinderkamerbehang kinderkamerbehang kinderkamerbehang kinderkamerbehang kinderkamerbehang kinderkamerbehang
En nog even wat tips om mee af te sluiten. Tegenwoordig kan je bij veel soorten behang het behangplaksel gewoon op de muur smeren. Dus geen gesjouw met behangtafels en geklieder met lijm. Bij Misterdesign koop je tegenwoordig kant en klaar behangplaksel. Geen klonten, gelijk klaar. En heeft je behang een patroon? Bestel de tweede rol bij dezelfde winkel en kijk naar het nummer van de rol. Dan weet je zeker dat er geen kleurverschil in zit.

kinderkamerbehangWil je meer van ons zien? Volg ons dan ook via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: Ik krijg zin om een nieuwe muur te behangen! Welke print is jouw favoriet?

 

 

 

6

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *