6 x Scandinavische invloeden in de tuin

Door vrijdag, maart 29, 2019 2

De lente is begonnen! Zonder jas buiten in het zonnetje genieten. Het kon al in februari en nu willen we niet anders meer. Ik ben helemaal in de voorjaarsstemming gekomen. Zo fijn! Alleen de tuin nog.. Ik vind het lastig om een stijl te kiezen. Strak en rustig, kleur, warmte of juist lekker boho en een bloemenzee. Scandinavische invloeden zijn voor mij sowieso fijn, ik word daar altijd heel blij van. Lekker tijdloos en fijne kleuren.

Met een heerlijk houten speelhuisje in de tuin voor de kids is het tuinseizoen officieel geopend. Zij vermaken zich prima op de trampoline, de glijbaan blijft favoriet en de zandbak gaat iedere keer open. Tijd om er naast een kinderparadijs ook een volwassenen tuin van te maken.

Er ontbreken nog wat items en ik zou het graag nóg wat fijner maken. De kids zijn namelijk het liefst heel de middag buiten. Dat betekent dus voor ons ook meer buiten zijn. Fijn! Tijd voor wat inspiratie. En die deed ik uiteraard online op!

tuin inspiratie
Even alles op een rijtje:
Olifant: Vitra
Lampjes: Weltevree
Plantenbak: Ferm Living
Gieter: Hay
Stoel: Weltevree
Buitenlamp: Hay

Bekijk hier nog meer fijne items en Scandinavische invloeden voor in je tuin. Op de Insta Stories van Misterdesign spotte ik weer veel moois. Weltevree heeft wat hele fijne items in de collectie zitten. Perfect voor in de tuin. Vooral de fijne materialen en het simpele comfort. Naast de mooie outdooroven die je wellicht wel kent hebben ze ook prachtige tuinstoelen. Als eigenaar van een grote tuin is het verstandig om ook grote spullen, planten en grove materialen toe te voegen dus deze stoelen staan zeker op de wishlist.

weltevree stoel

Ik hoop dat je met deze plaatjes ook zin hebt om je tuin op orde te maken.

tuinKijk wat leuk, zoveel planten en deze mooie kleuren. Het brengt zoveel gezelligheid en een feestelijke sfeer met zich mee. Deze fijne Balcony Box is een ontwerp van Herman Studio. Hij is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ook tof om hem aan de schutting te hangen. Genoeg inspiratie dus. Nu nog even keuzes maken.

Meer van ons en de kids zien? Volg ons dan via Instagram,Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Ben jij al klaar met jouw tuin? En wat vind jij van Scandinavische invloeden?

 

 

Deze blog werd geschreven ism MisterDesign

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *