Een sierkussen om je interieur te pimpen

Door dinsdag, januari 24, 2017 4
  1. Een van de makkelijkste manieren om om de kinderkamer op te leuken is door te variëren en spelen met sierkussens. Door simpelweg een leuk nieuw sierkussen toe te voegen is vaak net de finishing touch. Maar ook je huiskamer krijgt een compleet andere look als je de oude kussen eens vervangt voor nieuwe. Andere kleur, ander motiefje of ander materiaal geeft meteen een hele andere uitstraling.

Kussentje erop?

Kijk maar eens rond in het kamertje van het baby’tje van Sanne dat op komst is. Ze heeft een prachtig mini Studio ditte hoekje weten te creëren met het geweldige Studio ditte Wilde Dieren -lief behang én Studio ditte sierkussen Vogelhuisjes. Dat meisje komt straks in een heel mooi kamertje terecht, geen twijfel mogelijk! Wil je meer zien van het babykamertje van Sanne? Lees haar blogs over het babykamertje deel 1 en deel 2.

Sierkussen

Super schattig sierkussen van Studio Ditte – vogelhuisjes

sierkussen

Ken je de poppen van Miniroom al?

sierkussen

Zelfs op een schapje staat het kussen cute!

Nieuw(tje)

Ken je het merk Trixie al? Zij hebben een super leuke en uitgebreide collectie voor de allerlei kleintjes (tot en met zes jaar). Uiteenlopend van toilettas, badcape, pyjama en natuurlijk kussentjes. Dit allemaal met super leuke verschillende printjes zoals uitljes, katten, balonnen en nog veel meer. Houd dit merk maar in de gaten want hier gaan we zeker vaker over schrijven!

sierkussen

Super schattige collectie van Trixie!

sierku

Sierkussens voor je woonkamer

Dit zijn natuurlijk super leuke varianten sierkussens voor de kinderkamer maar ook voor je woonkamer zijn er leuke variaties sierkussens om de boel een hele andere look te geven. Kijk bijvoorbeeld hier eens voor leuke sierkussens, volop inspiratie!

Meer?

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijken in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: welk printje is jouw favoriet?  

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *