Steeds meer zwart in huis

Door dinsdag, juni 5, 2018 5

Ik merk dat ik steeds meer zwart in huis krijg. En dat is geen bewuste keuze, het is zo gegroeid denk ik. Mijn nieuwste aanwinst lag al een tijdje te wachten op een plantje, en nu schittert hij aan de muur. Ik vind zwart echt goed passen bij groen. Vorige maand deelde ik al wat plaatjes!

zwarte accessoires in huis woonkamer binnenkijken zwart pinterest byboo thuis

Zwarte trolley en de prikkabel

Toch een fijne combi deze 2. De zwarte By-Boo trolley mag nog wel een beetje worden aangekleed. Soms mis ik mijn lichtgroene kast wel. Al vind ik het nu wel stoerder en minder zoet. Zeker met alle kidsspullen hoeft het niet te zoet te worden in huis. Misschien nog een keer een zwarte kast ofzo, zodat het overal goed terugkomt. De trolley heet Bootlegger en is van de huidige collectie.

zwarte accessoires in huis woonkamer binnenkijken zwart pinterest byboo thuis (1)
Deze robuuste en industriële trolley (of ook wel barcart genoemd) is eenvoudig te verplaatsen. Handig! Zo kan hij goed binnenkort in de keuken worden geparkeerd. Hij is dus van staal en de veelzijdige By-Boo Bootlegger heeft het formaat 61x41x82 cm. Niet te groot dus! Het toffe is dat hij goed in een stoer interieur past maar ook perfect in een scandinavisch hoekje.

Heerlijke houtkachel

De kachel is favoriet. Hij zal komende maanden niet branden, maar het is zo ontzettend fijn om een houtkachel in huis te hebben. Dat knisperende hout, de geur, wat een gezelligheid en fijne warmte.

zwarte accessoires in huis woonkamer binnenkijken zwart pinterest byboo thuis (1)Zie je Pip zitten op de grond? Ze wilde natuurlijk weer lekker door het beeld lopen ;-). De mooie tafels met marmeren blad zijn van By-Boo, net als het kleed. De plantenstandaard en de spiegel zijn van Sostrene Grene. De aap kandelaar van HM Home en de stoel van Muuto.

By-Boo: Nog meer zwart

By-Boo heeft weer een nieuwe lijn uitgebracht en daar zitten veel zwarte items in. Tijd om de items even met je te delen.

Nozare Collection - open bookcaseNozare Collection – open bookcase

Ventana Collection - large showcaseDeze kast komt uit de Ventana Collection

Ventana Collection - large showcaseMeer van onze huizen zien? Benieuwd naar hoe wij de trends toepassen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories, dat vinden wij eigenlijk nog het allerleukste social media kanaal!

PS: Hoe combineer jij zwart in huis?

 


Deze blog werd mede mogelijk gemaakt door By-Boo, het jonge en dynamische bedrijf dat telkens weer met nieuwe items in de collectie komt. Dus neem vooral een kijkje op de website.

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *