Tala lampen: Nét dat beetje extra

Door donderdag, oktober 12, 2017 5

De herfst staat voor de deur en we merken dat het eerder donker wordt. Er gaat dus niets boven een sfeervolle keuken waar we na een dag werken verhalen uitwisselen. Momenteel hangen er 2 prachtige Tala lamp boven de eettafel, ik ben er zo blij mee. Dus extra genieten nu het wat eerder donker wordt.

Ken jij Tala al? Het merk is opgericht door vier vrienden aan de Universiteit van Edinburgh in 2015. Duurzaamheid staat hoog op de agenda. Sinds de oprichting van Tala werd het Ten Trees programma opgericht en worden er 10 bomen geplant voor elke 200 verkochte producten. De producten zijn duurzaam.

Tala lampen Tala led verlichting hanglamp oak (3)Klein en fijn detail, in de keuken hangt een mega radiator (ok, wel lekker warm) die echt de aandacht trok. Nu er een fijne kap van Sentimo omheen zit is het ineens een fijne design radiator geworden. Het letterbord is van Hema, de stoelen van HAY, de plant is een Pilea en de bloempot via MOA. De eethoek is dus AF! Ok. En dan nu de verlichting.

Mixen met de toffe peer en de stijlvolle hanger

Tala is een brits merk. De prachtige lampen zijn te vinden in verschillende collecties met ieder een eigen idee. De lampjes van Tala geven nét dat beetje extra aan de keuken. In mijn keuken hangen 2 Gaia bulbs aan de Oak Pendant. De Gaia peer is lekker groot en van geblazen glas. De warme kleur zorgt ervoor dat deze (E26 E27) lamp \ prettig licht geeft. Er zijn behoorlijk veel peren in de huidige collectie te vinden. Lang en dun, groot en rond, met een zwarte smokey gloed of juist goudkleurig. Al met al zijn het stijlvolle peren. De hanger is van hout en erg elegant. Met het zeer lange zwarte snoer (ja echt, 3 meter) ook op andere plekken goed op te hangen. Het gouden randje maakt de Oak Knuckle Pendant stijlvol.

Tala lampen Tala led verlichting hanglamp oak (3)

Tala lampen Tala led verlichting hanglamp oak (3)

Tala lampen Tala led verlichting hanglamp oak (3)

Tala lampen Tala led verlichting hanglamp oak (3)De goudkleurige peer is erg sfeervol.

Lekker lang tafelen

Breng verlichting aan op de juiste plekken in huis. Zo zorg je voor warmte en sfeer. Boven de eettafel wil je goed licht maar ook sfeervol licht. Na het opknappen van de woonkamer, moest ook de eethoek in de keuken er aan geloven. Tijd voor nieuwe lampen. De houten tafel kreeg een opknapbeurt en het gestipte tafelkleed is na al die jaren verdwenen. Door de weeks zitten we vaak in een rush maar ik kan echt genieten van lekker tafelen. Lampjes dimmen, kaarsjes aan en eten op tafel. Veel eten. En vooral vers eten.

Tala lampen Tala led verlichting hanglamp oak (3)

Tala lampen Tala led verlichting hanglamp oak (3)

Tala lampen Tala led verlichting hanglamp oak (3)Daar hangen ze dan met z’n tweetjes. Super blij mee. Ze moeten nog wat ‘uithangen’. Het bordjesbehang van is Studio Ditte. De tafel stond eerst buiten en hebben we gelakt en er een halve meter vanaf gezaagd. Hij was echt te groot voor in de woonkeuken.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan ook via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: Bekijk hier de complete Tala collectie in de prachtige catalogus

 

 

 

Deze blogpost werd geschreven ism Tala LED

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *