Wav-e training maand drie in beeld

Door maandag, maart 26, 2018 3

Maand drie van mijn Wav-e training zit er weer op en ik moet zeggen dat het me meer en meer bevalt. Ik weet inmiddels hoe elke trainer traint. Wat de makkelijkste manier is om me in het natte pakje te wurmen. En ik kom al aardig in het ritme. Maar belangrijker nog is dat mijn lichaam, zonder dat ik er hard aan moet trekken, zich lekker ontwikkelt.

Resultaat

Exacte resultaten heb ik nog niet gemeten maar voel me wel lekker in mijn vel. Weet niet of het volstaat om alleen Wav-e te doen en verder niets als je echt wilt afvallen. Maar weet wel zeker dat je je lijf onderhoud en in shape kunt blijven hiermee. Vooral als je misschien klachten of blessures hebt is het een geweldige manier om je spieren te trainer zonder teveel belasting. Denk dat je de training ook zo zwaar kunt maken als je wilt. Ik hou van een verhoogde hartslag en hard werken dus dan is het heerlijk als je met iemand traint die je net even wat harder laat werken. Hoe hoger de inzet, hoe sneller resultaat!

Voor iedereen

Het fijne aan deze EMS training is dat het echt geschikt is voor iedereen. Tijdens de trainingen kom ik heel veel verschillende mensen tegen, allemaal met andere redenen om hiervoor te kiezen. Ik heb even een video gemaakt om je te laten zien hoe het er uit ziet en hoe de EMS impulsen op je spieren werken.

Meer?

Wil je meer van ons zien?  Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat kijkjes bij ons thuis, want daar zijn we gek op.

In beeld

Ik heb even een korte video gemaakt om je te laten zien hoe het er uit ziet en hoe de EMS impulsen op je spieren werken. Het is maar een kleine video in mijn zeer schaarse vlog-carrière (blijf het erg lastig vinden om foto’s en video’s van mezelf te posten) maar hoort erbij!

Een kleine impressie van een WAV-e training.. ?

A post shared by Paloma van der Put (@palomavdput) on

Hoop dat het je een beetje beter beeld geeft hoe het werkt!

PS: wil je het ook eens proberen?  

3
1 Comment
 • Henk Reinders.
  juni 1, 2018

  Ik hoor zeer positiefe reakties, daarom zou het heel leuk vinden,
  als er in EMMEN, of in de direkte omgeving, ook een vestiging
  zou worden geopend.!
  Volgens mij is daar zeker wel ruimte voor, omdat iedereen wel
  een beetje is uitgekeken op de normale sportscholen.!
  Het is te saai, en het kost te veel tijd.

  Dus hopelijk snel een paar vestigingen in het midden en noorden
  van Nederland.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *