Zo zacht, de nieuwe omslagdoek van Petit Juul

Door maandag, februari 6, 2017 5

Ik ben gek op handgemaakte spullen. Het zijn eerlijke producten en met liefde gemaakt. Daarom deel ik ook graag mijn nieuwe omslagdoek van Petit Juul met je. Want die is zó mooi. En zó zacht! ZO fijn!

Zachte omslagdoek meisje baby trixie baby slaapzak ferm living hook (2)

Een omslagdoek voor meisjes

Ik had al een stapeltje blauwe en grijze omslagdoeken liggen van Benjamin, maar ik had er nog geen voor de baby. Gelukkig nu wel, want een fijne omslagdoek is gewoon onmisbaar. Fijn om je kindje in te knuffelen en zeker ook fijn om op je kindje te leggen in de box, wagen, of Maxi Cosi. Ik zou willen dat je hem kon voelen. In het echt nog mooier en zachter dan op de foto.

Zachte omslagdoek meisje baby (4)De wikkeldoek met wafelstof in oud roze samen met de nieuwe rammelaar van Trixie.

Liefde voor de wikkeldoek

Deze wikkeldoek stelde ik zelf samen, ik zocht zelf de stoffen uit. Van Wencke kreeg ik nog wat advies. Want het was moeilijk kiezen…

Zeker in de winter wil je een fijne, zachte en warme omslagdoek in huis hebben. Voor na het voeden, om je kindje lekker in te knuffelen of wanneer de baby ligt de slapen in de box.

Zachte omslagdoek meisje baby (1)

Zachte omslagdoek meisje baby (1)Ben je benieuwd naar de mooie spullen van Petit Juul? Check dan de Instagrampagina van Petit Juul, prachtige foto’s van de mooiste stoffen! Want naast de doeken is het assortiment aan baby en kindertextiel onwijs breed. Producten voor het slapen, onderweg, maar ook boxkleden en speendoeken vind je hier.

Zeker in de winter wil je een fijne, zachte en warme omslagdoek in huis hebben. Voor na het voeden, om je kindje lekker in te knuffelen of wanneer de baby ligt de slapen in de box.De haakjes zijn trouwens van Ferm Living. Wij zijn fan van dit merk. Paloma van de Landscape Schaaltjes (lees hier haar blog) en ik van het nieuwe Jute Triangle vloerkleed (lees hier mijn blog). Ik heb de haakjes (panda en konijn) al een jaar of 2, maar ze zijn nog gewoon online te koop, lees hier mijn blog over de Ferm Living Hooks.

Zeker in de winter wil je een fijne, zachte en warme omslagdoek in huis hebben. Voor na het voeden, om je kindje lekker in te knuffelen of wanneer de baby ligt de slapen in de box.

Zeker in de winter wil je een fijne, zachte en warme omslagdoek in huis hebben. Voor na het voeden, om je kindje lekker in te knuffelen of wanneer de baby ligt de slapen in de box.Hoe schattig is deze slaapzak? Hij is van het merk Trixie, uit de collectie squares. Helemaal gevoerd van binnen, zo zacht! Het gele wolkjesbehang is van Roomblush (check hier de roomtour).

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook, Pinterest of Bloglovin! Voor dagelijkse updates van de kinder- en babykamer, binnenkijkers en natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes van onze boys. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items.

PS: Ben jij ook zo gek op handgemaakte items?

5
1 Comment
  • Vlijtig Liesje
    februari 7, 2017

    Ik vind het zeker een prachtige doek. De kleur is ook erg mooi.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *