Zwoele nachten

Door dinsdag, juli 17, 2018 3

Oh man wat is het warm boven. De hitte blijft hangen en de thermometer geeft 27 graden aan. Maar met een ventilator, ramen lekker open en een laken is het toch goed te doen. Als aanvulling op de fijne matrassen (daaaag kuilen) is er nu een setje kussens geleverd. Online een kussen besteld? Dan weet je toch niet hoe hij slaapt? Klopt. Maar na de fijne ervaring met de matras durfde ik het wel aan. En nu komt het goede nieuws.. je bepaalt thuis waar je op slaapt. Het Emma kussen bestaat namelijk uit 3 lagen. Dus je kunt er zo helemaal je ideale kussen van maken.

emma kussen online kussen La Cerise Sur le Gâteau Odette Iode Kussensloop

emma kussen online kussen La Cerise Sur le Gâteau Odette Iode Kussensloop

Grote kussenslopen en kijkje in de slaapkamer

Ik moest even zoeken naar de juiste slopen. Het formaat is wat anders, namelijk 70×40. Ik vond in de VT wonen webwinkel een toffe print, stipjes, het La Cerise Sur le Gâteau Odette Iode kussensloop. Ik wilde eerst een andere kleur maar die was overal al uitverkocht. Even googlen en ik vond nog een leuke kortingscode. Ik heb nu 70×50, dat past prima.

emma kussen online kussen La Cerise Sur le Gâteau Odette Iode Kussensloop Op het nachtkastje mijn vakantieboek waar ik stiekem al in begonnen ben. Sexy, but tired, but sexy. Van de aller leukste vlogster Jamie Li. Oja en het leest heerlijk weg.

emma kussen online kussen La Cerise Sur le Gâteau Odette Iode Kussensloop

De slaaptest op Instagram

Dromen mag! En dus toe het kussen werd geleverd ben ik even gaan proberen. Ik heb er zelf een laag uitgehaald. Nu is hij net wat minder dik en stevig. Ik was best benieuwd naar het slaapgedrag van mijn Instagramvrienden. Hierbij gelijk de uitslag! Ik ben ook benieuwd hoe jij slaapt…

emma kussen

emma kussen

emma kussen

Ik ben benieuwd hoe jij slaapt. En zou jij online een kussen bestellen?

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: en houd jij ook van schoon en fris? De hoes kan er vanaf en gewoon in de wasmachine. Handig! Ruikt het kussen meteen heerlijk.

 

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *